Gaviota State Park Campground Goleta, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Gaviota State Park Campground
10 Refugio Beach Road
Goleta Californie, 93117
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.463782, -120.069153

Telefoonnummer:
1-805-968-1033

Website:
http://www.parks.ca.gov/?page_id=603


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

camping ligt direct aan het strand. ruime plekken met veel groen. schone douche en toiletruimtes

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 20-07-2019 door

Dit was onze eerste camping en tevens de minste. Hele kleine asfalt plekken; je staat nek aan nek met de buurman. Ligging aan zee is leuk (geen uitzicht op zee) maar het is een rommelige en luidruchtige camping. Grote groepen Amerikanen die er voor langere tijd lijken te zitten. Muziekboxen en tot laat in grote .luidruchtige, groepen buiten. Prima voor 1 nacht verder; we wilden na de camper opgehaald te hebben niet te ver rijden, vandaar de keuze voor deze (El Capitan en Refugio waren al vol, dat waren onze 1e 2 keuzes)

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 27-07-2018 door

Deze campground ligt echt aan het strand, dat is leuk. Sommige plekken doen wat verouderd aan, maar de plek maakt veel goed. Zorg ervoor dat je eten bij je hebt: er is zo goed als niets te krijgen.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 23-08-2016 door

Prachtige lokatie van camping, direct aan de oceaan. Je kan er heerlijke strandwandelingen maken. Geen hook-up. Lastig te reserveren, maar als het lukt zeker de moeite waard. Sanitair gemiddeld (betaalde douches 2 minuten voor 25 cent)

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 24-12-2015 door

Grote plekken en zeer mooi uitzicht over zee en zonsopkomst. Perfecte plek

Kosten per nacht: $35

door op 05-08-2015

Direct aan het strand. Ruime plekken met veel groen. Schone douche en toiletruimtes

door op 17-10-2013

Voor een plaats in het weekend ook in het naseizoen reserveren anders is er geen plaats. 1 nacht kunnen staan zonder reservering op donderdag. Camphost is een oude man en niet vlug van begrip. Douchen met automaat $0,25 per 2 min. Langgerekt strand met veel zeewier. Geen strandwacht in het naseizoen aanwezig. Per dag betalen aan de poort per automaat. Kosten: $45 -$55 per nacht. Prijs afhankelijk van staanplaats. Geen Hook-up aanwezig.

door op 17-06-2013

Een overnachting op deze camping is prima. De camping ligt aan het water dus je hebt uitzicht op een prachtige zonsondergang/opgang. Er is plek voor tenten en campers. De douches zijn warm. De mensen vriendelijk.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan