Jalama Beach County Park Lompoc, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Jalama Beach County Park
79 Jalama Beach Road
Lompoc Californië 93436
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.5108209, -120.5012803

Website:
countyofsb.org/638/Jalama-Beach


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Bij een strand
 • Cabins te huur
 • Douches
 • Geen hook-up plaatsen
 • Hookup-plaatsen
 • Restaurant
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Water bijvullen
 • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: $ 38 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 11-10-2022 door

Prachtige camping uniek gelegen aan de kust. Wel lastig bereikbaar via één enkele toegangsweg zo'n 45 minuten rijden met een camper. Standaard moet je minimaal 2 nachten verblijven maar telefonisch is 1 nacht ook mogelijk. Als je er bent raden we de Jalama burger aan bij het winkeltje / restaurant. Voorzieningen zijn verder prima maar niet bijzonder.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 24-09-2022 door

Wat een pareltje! Je moet even een stuk van highway 1 af rijden, maar het is het absoluut waard. Je moet deze camping wel echt reserveren, veel amerikanen gaan hier in het weekend naar toe. Uitzicht op de oceaan en de camping ligt aan het strand, waar veel gesurfd wordt.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 29-07-2019 door

Camping met een schitterende ligging met uitzicht op zee. Kampeerplaatsen aan de krappe kant, maar het uitzicht maakt alles goed. Eenvoudig sanitair.

Bezocht op 17-04-2019 door

Prachtig gelegen aan het strand, alle plaatsen hebben ( gedeeltelijk ) zeezicht. Een winkeltje met snackbar zijn aanwezig en een leuke speeltuin met groot grasveld voor de kinderen.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 24-05-2018 door

Fantastisch campground tussen Pismo Beach en Santa Barbara. Als je vroeg reserveert, maak je kans op een plek letterlijk aan het strand, maar wij stonden 'boven' wat resulteert in een fantastisch uitzicht over de oceaan met kans op walvissen, maar zéker dolfijnen (veel gezien en nog 1 'verdwaalde' walvis omdat we buiten het trekseizoen zaten). De rit ernaartoe is ook mooi (wel zorgen dat je niet op je laatste druppels benzine rijdt...). Het is een weg van zo'n 14 miles met maar 1 bestemming, de campground.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 21-05-2018 door

Gave staats camping direct aan het strand (Jalama Beach). Niet hele ruimte sites en vrij dicht op elkaar. Sanitair was basic maar wel schoon (en douches aanwezig). Helaas hadden wij niet heel goed weer maar als het lekker weer is is dit de perfecte camping voor een dagje strand.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 10-06-2016 door

Prima camping direct aan zee. Er zijn back-in plaatsen direct op het strand, maar ook pull-through plaatsen. De full hook-up plaatsen liggen op een terras met uitzicht over de oceaan. Door de ligging en de (bijna altijd) aanwezige wind vind je hier veel surfers. Vanaf de camping kun je over het strand tot aan de Vandenberg basis lopen (raket lanceringen SpaceX). Het restaurant (meer een snackbar) is prima, maar sluit al wel vroeg. In het weekend minimaal 2 nachten reserveren verplicht.

Kosten per nacht: $60

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan