Key Largo Kampground & Marina Key Largo, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Key Largo Kampground & Marina
101551 Overseas Highway
Key Largo Florida 33037
Verenigde Staten

GPS-locatie:
25.1143331, -80.4168373

Telefoonnummer:
+1-305-451-1431

Website:
http://www.keylargokampground.com

Aanvullende informatie:

Boekingsnummer 100000006538


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-05-2022 door

Mooie camping waar veel vaste plekken zijn. Mooi zwembad, maar de strandjes stellen niet veel voor. Ligt heel kort bij John Pennekamp en de supermarkt is op loopafstand.

Bezocht op 26-01-2019 door

Prachtige camping aan het water. Wij stonden op plek 75...helemaal aan het einde, maar direct aan het water met veel ruimte en aan het zandstrandje ernaast. Je hebt je eigen stro-afdakje boven je picknick tafel. Redelijk schoon sanitair, wel verouderd. En vanaf plek 75 was het wel een eindje lopen. Maar dat was de plek meer dan waard. Zorg dat je een kaart voor de poort vraagt als je voor of na sluitingstijd binnen wilt komen, ook te voet is dit niet mogelijk. met een über makkelijk alles te bereiken. Vriendelijke crew, en wij mochten gratis nog een uurtje langer blijven omdat we in de ochtend nog gingen duiken. Helaas het duiken op het laatste moment gecanceld vanwege het slechte weer, maar daar toch fijn dat we mochten blijven staan.

Kosten per nacht: $130

Bezocht op 21-07-2018 door

Bezocht met Cruise America 30ft camper met 2 volwassenen en 2 kleuters. Prachtige camping als je een boot hebt meegenomen en/of meer wilt betalen voor een plek aan het water. Mooi zwembad, supermarkt om de hoek, strandje stelt weinig voor. Vanaf hier zijn we 's ochtends naar Key West gereden en 's middags terug (2.5h enkele reis). De reis viel ons wat tegen maar Key West was door zijn speciale ligging zeker de moeite waard (en groter dan je denkt). Gratis parkeren bij het strand in het zuiden van Key West.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 24-04-2018 door

Prachtige camping. Aardige mensen. We hebben vaak op een tentplaats gestaan want met je Escape busje heb je geen hook-up nodig. Fijn zwembad, veel schaduw en wederom aardige Amerikanen die graag een praatje maken. We hoopten op een plekje op Pennenkamp er vlak naast maar dat is 10 maanden vooruit al volgeboekt. Vrijgekomen plek was net weg.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 22-01-2018 door

Fijne rustige camping op korte afstand van State park John Pennekamp. Ligt ver genoeg van de Highway door de Keys zodat je geen verkeerslawaai hebt. Mooiste plekken zijn rond de haven. Veel overwinteraars. Vriendelijk personeel.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 24-04-2017 door

Redelijke camping met veel vaste staplaatsen. In april echter nog erg rustig. Wij hadden een plaats vlak bij het kleine strandje, Niet echt om te zwemmen, maar er is ook een lekker zwembad. Wifi zoals op de meeste campgrounds erg zwak. In de gemeenschapsruimte vlak bij het kantoor is het meestal wel redelijk. Ook hier betaal je wel een flinke prijs omdat het de " Keys" zijn.

Kosten per nacht: $78.25

Bezocht op 03-09-2016 door

kosten waren net omhoog gegaan. zeer vriendelijk personeel. mooie luxe camping. mooi centraal gelegen zwembad en dichtbij pennycampstate park ( 5 min rijden)

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 24-06-2016 door

Mooi camping, vooral veel vaste plaatsen. Groot zwembad maar je kunt ook op het strandje of in de haven zwemmen. Camping staat aangegeven, vanuit Miami links op MM 103,5 Samson road inrijden,

Kosten per nacht: $50

door op 26-03-2015

Nette camping die niet makkelijk is te vinden omdat hij aan de weg niet wordt aangegeven. Alle voorzieningen aanwezig. Wifi alleen nabij de receptie. Kleine plekjes, wel mooie omgeving.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!