Larry and Penny Thompson Park Miami, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Larry and Penny Thompson Park
12451 SW 184 Street
Miami Florida, 33177
Verenigde Staten

GPS-locatie:
25.591999054, -80.404502869

Telefoonnummer:
+1-305-232-1049

Website:
miamidade.gov/parks/larry-penny.asp


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-05-2018 door

Een camping met allemaal zgn. cirkels. Wij stonden in een cirkel met vaste campinggasten. Vreemd dat het zwembad alleen in het weekend beperkt open is. De toiletgebouwen zijn zwaar aan renovatie toe. Wel dicht bij Miami. Met de Uber-taxi ben je zo op je bestemming.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 29-04-2018 door

Perfecte uitvalsbasis voor Miami. Wel stukje de 1 af elke keer maar dat is voor en na de spits goed te doen. Mooie plekken, fijn zwembad (alleen in het weekend). Goede bewaking 's nachts wat zo dicht bij Miami wel prettig is. Escape Vans worden er niet (meer) toegelaten maar omdat we buitenlanders waren deden ze niet moeilijk. Ze willen geen conversion Vans meer omdat ze ook mensen met gewoon busje willen mijden. We hebben het gemeld bij Escape.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 19-07-2017 door

Zwembad en meer alleen open in het weekend!

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 01-08-2016 door

grote open camping met veel plek om je rv heen. toen wij er waren, net buiten de vakanties van de Amerikanen was het erg rustig en was het zwembad dicht. goede doorreiscamping

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 23-04-2016 door

grote camping met veel plek (toen wij er waren). Hoewel omgeving soort industrie terrein is, was het op de camping lekker rustig. Zwembad heeft belachelijke openingstijden: Van elf tot vijf. dus meestal als je aankomt zal zwembad al dicht zijn en bij weggaan ook (uitchecken 11.00). Het meer bij de camping mag je niet zwemmen. Ons werd een plaats toegewezen en gevraagd of we daar akkoord mee waren. Toen het in systeem was gezet, bedacht mijn man dat het misschien handiger was voor de kinderen om dichter bij het zwembad te staan. Het wijzigingen kon alleen als we 15 euro bijbetaalde. Het was 1 sec nadat we ja op de andere plek hadden gezegd. Ze ging het ook echt niet veranderen!

Kosten per nacht: $33

door op 14-05-2015

Niet duur, ligt mooi centraal t.o.v de Key's, Everglades en Miami. Wij met taxi naar Miami gegaan $70,- prima te doen. Geen risico met RV. Prima toiletgebouwen, mooi natuurpark. Mango's aan bomen bij entree.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!