Portland Fairview RV Park Fairview, Oregon

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Portland Fairview RV Park
21401 Northeast Sandy Boulevard
Fairview Oregon, 97024
Verenigde Staten

GPS-locatie:
45.5443436, -122.4441056

Telefoonnummer:
877-570-2267

Website:
http://www.portlandfairviewrv.com/

E-mailadres:
info@portlandfairviewrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: $ 60 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 28-09-2023 door

Groot terrein met veel vaste plaatsen maar met ook ruimte voor passanten. Alle plaatsen zijn geasfalteerd en full hook. Prettige ontvangst, het sanitair is netjes en wordt goed onderhouden. We gingen met de streetcar Blue Line naar Portland maar we konden onze camper alleen parkeren bij het beginpunt Cleveland. Twee dichter bij de camping gelegen stations hebben te weinig parkeerruimte. Op zich is die sneltram goed en goedkoop maar je komt onderweg wel langs erg veel ‘bewoonde' bermen en viaducten…

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 22-06-2019 door

Zeer nette maar beetje sombere camping: allemaal grote RV's en je ziet nooit iemand buiten. Bus richting Portland stopt voor de deur. Dat maakt het tot een goed plek om vanuit hier de stad te bezoeken.

Bezocht op 23-09-2018 door

Prima camping en ontvangst. Vooral goed vanwege de ligging dichtbij Portland. Vanaf de camping kon je met het OV naar Portland, maar dit was nog wel een uur reizen. Camping zelf had goede faciliteiten, prima toiletten, aansluitingen voor de camper en goede wifi. Er was alleen weinig sfeer op de camping. Kampvuur zat er helaas ook niet in.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 23-09-2018 door

Mooie camping op een redelijke afstand van het centrum. Het zwembad was bij ons gesloten, zonder duidelijke reden. Het sanitair was schoon en ruim, maar douches waren niet super. Weinig op aan te merken verder, vriendelijke mensen!

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 09-09-2018 door

Camping gekozen vanwege ligging (korte verbinding voor vervoer met trein naar de stad, 40 mins). Snelle verbinding naar de Columbia River Gorge. Zakelijke camping met veel vaste bewoners. Niet echt vriendelijk personeel. Behoorlijk lawaaiig: dalende vliegtuigen, highway en trein: oordoppen mee.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 22-07-2018 door

Zeer nette camping. Schoon sanitair en klein zwembad. Aardige ontvangst, maar verder zeer onpersoonlijk. Eerder een parkeerplaats waar iedereen binnen in de airco zit. Wel handig voor bezoek aan Portland. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de bus, maar de RV geparkeerd in Portland op een parkeerterrein bij de Skidmore Fountain.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 07-06-2018 door

Leuke camping. Ligt ongeveer een uurtje rijden van centrum van Portland vandaan. Ben je met de camper laat deze dan staan als je Portland wil bezoeken. Je kan beter de bus nemen. Deze stopt bij de camping. Neem de bus 21 naar Rose/Summer transit station en stap daar over op de Max (tram) naar het centrum van Portland. Je bent dan ca. 1,5 uur onderweg maar je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek. Kosten bus en Max $ 10 p.p. voor een hele dag. In het centrum van Portland kan je hier ook nog gebruik van maken.

Bezocht op 19-05-2018 door

Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Portland, de camping is niet echt gezellig maar de plekken zijn in orde. Sanitair is goed en schoon. Voor de camping vertrekt de bus naar Portland, daarna kun je overstappen op de Maxrail, heel goed te doen, we hebben Portland twee dagen op die manier bezocht.

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 18-09-2017 door

Prima camping in voorstad van Portland. Wallmart nabij. Met de camper naar een P+R gereden, dezelfde als waar de bus stopt, en daar de metro naar Portland genomen. Metronetwerk is perfect. Parkeren op P+R is gratis. Camping ligt direct aan doorgaande weg maar heb je geen last van. Goede ontvangst, mooie plekken, keurig sanitair en wasserette.

Kosten per nacht: $63.6

Bezocht op 29-05-2015 door

prima camping voor in de stad. Met camper naar P&R gereden en vanaf daar met trein de stad in. Klein zwembad, maar lekker begin van de dag! prima sanitair.

door op 25-06-2014

Ideaal om Portland te bezoeken, bus stopt aan overkant. Grote, schone en rustige camping.

door op 29-07-2012

Typische stadscamping. Bus naar centrum stopt voor de camping, duurt wel lang naar Downtown Portland maar is rechtstreeks. Zwembad en goede wasgelegenheid.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan