Timberlake Campground & RV Park Stevenson, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Timberlake Campground & RV Park
112 Bylin Road
Stevenson Washington 98648
Verenigde Staten

GPS-locatie:
45.73311, -121.7639577

Telefoonnummer:
1-509-427-2267

Website:
Bezoek

E-mailadres:
timberlakecampground@embarqmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 69 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 18-08-2023 door

OK camping. Geen hele ruime plaatsen. Camping is op een helling, ver van alles.

Bezocht op 28-07-2023 door

Mooie camping op een helling. De plaatsen liggen terrasgewijs boven elkaar, in een bos. Bijzonder voor een Amerikaanse camping. Vooral de tentplaatsen zijn heel knus. Hierdoor een hoge waardering. De wifi en de ontvangst van AT&T waren echter slecht en het douchen achter een gordijntje beviel ons ook niet. Als je geen wifi hebt geeft dat niet. Maar wifi die niet vooruit te branden is, geeft een boel ergernis. 69 dollar voor een FH site.

Kosten per nacht: $69

Bezocht op 17-09-2019 door

Mooie, rustige, afgelegen camping, in het bos. Vriendelijke eigenaar. Er is een winkeltje bij. Plaatsen hebben allemaal full hook up en veel privacy. Er is een speeltuin. De campground ligt op een berg en loopt in een rondje. Het is niet zo groot (wat wij wel prettig vonden). Er is een picknick tafel en firepit. Toiletgebouw schoon.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 16-08-2018 door

Prima camping, mooie afgescheiden plekken, heel rustig, goed sanitair, aanrader! Kleine winkel, full hook-up plaatsen, aardig personeel. Wij hebben vanaf deze camping ge-raft op de White Salmon river, spectaculair!

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 17-05-2017 door

Een lastige camping om een goede review over te schrijven omdat de camping 2 kanten heeft. Wat super fijn is aan deze camping is dat je hier totaal geen last hebt van de treinen in de Gorge, een unicum in de Gorge! De camping ligt tegen een heuvel en heeft een hoog en een laag gelegen deel. Er is ondanks de hoogte geen uitzicht omdat de camping volledig in het bos ligt. Er is wel het geluid van een stromend beekje. Zeer vriendelijke ontvangst. Aan de rechterzijde (laag), parkeren met de RV in een rijtje, zelfs de 2m gras die je op andere campings nog wel eens hebt, ontbreekt. Picnictafel aanwezig, maar achter de camper, dus direct naast de buren. Er is wel een kleine speeltuin. De wc's waren schoon maar gedateerd. De wifi is redelijk goed. Door de plaatsen zou onze rating voor dit deel 2 sterren zijn. Het linkerdeel op de heuvel bleek echt prachtig, mooie prive plaatsjes met bossages ertussen, schaduw en dat op een mooi perceeltje met full hookup. Ook mooie tentplekjes erbij. Dit was een van de mooiste campings van onze reis, door het sanitair toch 4 sterren. Je had 1,5 minuut om te douchen. Het level is niet zo best. Camping heeft wel potentie voor de toekomst.

Kosten per nacht: $41

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan