Fishing Bridge RV Park Yellowstone National Park, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Fishing Bridge RV Park
North Luke Road
Yellowstone National Park Wyoming, 82190
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.56654582, -110.3734529

Telefoonnummer:
+1-866-439-7375 / +1-307-344-7311

Website:
Bezoek

E-mailadres:
reserve-ynp@xanterra.com


Fishing Bridge RV Park ligt in het oosten van Yellowstone National Park, ten noorden van Grand Canyon of the Yellowstone. Het is de enige camping met hook-up. Fishing Bridge is doorgaans geopend van 11 mei tot en met 3 september. De exacte openingsdata zijn afhankelijk van de (winterse) weersomstandigheden. Kijk op de website van Yellowstone voor actuele informatie.

Fishing Bridge RV Park heeft als enige camping binnen de grenzen van Yellowstone hook-upplaatsen. Deze camping is daarom altijd erg snel volgeboekt. Deze camping is al zo'n dertien maanden van tevoren te reserveren.

Boeken:


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (21)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 21
Kosten per nacht: $ 101 (5)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 08-09-2023 door

Slechtste en tevens duurste camping die we hebben gehad. Slechts 1 toilet + 1 urinoir bij heren voor 4 grote loops aanwezig. Op onze plek D24, geen picknicktafel aanwezig. Campers staan strak langs elkaar. Voor de rioolaansluiting heb je een haakse-inschroef aansluiting nodig, die niet bij een huurcamper aanwezig is, wel te koop bij de ingang. Douches bij de ingang waarvoor je 2 coupons per plaats per nacht krijgt. Geen mobiel bereik en ook geen WIFI aanwezig op de camping. Uitgangspositie in Yellowstone is ook niet optimaal vanuit deze camping.

Kosten per nacht: $102

Bezocht op 24-07-2023 door

Ondanks alle verhalen, dat je een plek op een camping in Yellowstone echt een jaar van te voren moet boeken, bleek het perfect mogelijk om midden in de zomer 2 nachten Madison en 1 nacht Fishing Bridge te kunnen boeken. Op die manier kun je prima Yellowstone zien. Voordeel is ook, dat je in Fisher Bridge je tanks kun verschonen en ook weer elektriciteit hebt. En de camping is inderdaad niet goedkoop. Sanitair is echt perfect zodat je ook uitstekend kunt douchen. Vriendelijk personeel. De plekken zelf zijn langs de weg, zeker niet zo mooi als elders, maar wij hadden in ieder geval prima de ruimte. Winkels in het park zijn slecht uitgerust met levensmiddelen en zeer aan de prijs. Maar dat zal niet verbazen. Wat ons betreft scoort de camping goed. En Yellowstone is het absolute hoogtepunt van onze 'Rockies' reis, by far.

Kosten per nacht: $102

Bezocht op 21-07-2023 door

Dieptepunt. Parkeerplaats voor campers. Zo dicht tegen elkaar aan hebben we nog nooit meegemaakt. We stonden aan 3 kanten ingebouwd. Het enige verschil met een parkeerplaats is dat het in een bos is. Naaldbomen. Geen wifi en geen telefoonbereik. Er zijn geen picknicktafels en geen firering. Uitsluitend geschikt voor een overnachting, niet voor een verblijf. Wel full hookup plaatsen. De wasserette was zeer verzorgd. Afrader. 101 dollar voor FH plaats. Bij het boeken viel me dat dat er veel geboekt en geannuleerd wordt. Wil je hier graag staan maar lijkt de camping vol? Kijk dan nog eens later op de dag een aantal keer, dan kan er zomaar wel plaats zijn.

Kosten per nacht: $101

Bezocht op 28-06-2023 door

Extreem dure en ongezellige camping. Het terrein lijkt het meest op een grote parkeerplaats met plekken voor elektriciteit en water. Douches en WC's kunnen erg ver weg zijn afhankelijk van waar je op de camping staat. Als je graag full-hookup wilt is dit de enige optie in Yellowstone, maar in alle andere gevallen zouden wij deze vermijden.

Kosten per nacht: $99

Bezocht op 11-06-2023 door

Dure campground. Toch geboekt omdat deze in Yellowstone lag. Groot. Ook de doucheruimte. Er is één douchegelegenheid op de hele camping. Je krijgt een strippenkaart. Bij de "kassier" wordt deze afgestempeld en dan kan je douchen in 1 vd 28 douchecabines. Er is zeep aanwezig en als je wilt kun je ook nog een handdoek krijgen. Heel netjes. Wasserette is ook groot 25 wasmachines en drogers. Over de camping verspreid zijn wel toiletgebouwen. Geen telefonisch bereik. Geen picknicktafel en firepit. Campground was vol, dus blij dat we gereserveerd hadden.

Kosten per nacht: $102

Bezocht op 15-09-2022 door

Als je Yellowstone NP bezoekt en je wilt gebruik maken van een full hookup plek is deze campground the place to be. Wil je de Grand Loop Road rijden dan ligt Fishing Bridge mooi centraal. Je kunt de 8-vorm van deze weg dan goed uitsmeren over meerdere dagen en telkens terugkeren naar jouw plek op de campground. Er is een grote campingwinkel die in de aangrenzende ruimte is voorzien van een hele batterij wasmachines en drogers. Ook hier vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kosten per nacht: $83

Bezocht op 11-08-2022 door

Prima douches. Camping is meer een veredelde parkeerplaats, weinig/geen privacy. Er staat ook geen picknicktafel en/of vuurkorf. Wij hadden geen buitenstoelen bij de camper waardoor we nogal onthand waren. De ligging van de camping is ook niet echt handig, eigenlijk is het overal ver vandaan. Het is het handigst om in de buurt van Canyon een camping te zoeken omdat dat centraal ligt in Yellowstone park

Kosten per nacht: $83

Bezocht op 31-05-2022 door

Grote camping, op het nieuwe gedeelte ruime plaatsen. Op het oude gedeelte waren de plaatsen beduidend minder. Nieuwe receptie/ sanitair gebouw welke ook voorzien is van een gedeelte met wasmachines en drogers. Goed uitgangspunt voor het park.

Bezocht op 31-07-2018 door

Prima camping midden in Yellowstone. Vroeg boeken is een must. Wij boekten in januari en toen was er nog maar 1 plek vrij (full hookup)! Deze camping richt zich volledig op Yellowstone dus verwacht verder weinig extra's op het gebied van bijvoorbeeld speeltoestellen. Wel is het heerlijk om 's ochtends weg te rijden en na 5 minuten je midden in het park te begeven. Kortom uitstekende plek voor je bezoek aan Yellowstone.

Bezocht op 23-05-2016 door

Teleurstellend, de ligging was in de periode waarin wij gingen niet zo handig. Veel dingen waren nog dicht, niet toegankelijk, of geen informatie over beschikbaar. Verder heb je wel een full hook up, ruime plekken, en in het bos, maar niet zo gezellig als bijv de camping Madison ook in het park. De toiletten waren ver lopen, en douches niet schoon, en ook op slechts 1 plek, bij de receptie. Dat viel dus erg tegen. Voordeel is wel dat je makkelijk een korte wandeling naar de generaal store en een cafetaria kunt maken.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 16-09-2015 door

Erg grote camping en je staat wat dichter op elkaar dan in Grant Village. Redelijk dure camping. Water/elektra hook-up, dumpstation aanwezig. Je krijgt één voucher voor de douches per persoon voor elke nacht dat je er kampeert. Reserveren aanbevolen.

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 08-08-2015 door

Goede camping. Voorzieningen redelijk ver weg. Achter op het terrein is de weg slecht. 's Morgens in de rij voor de douche. Per dag mag je één keer douchen.....

Kosten per nacht: $56

door op 14-06-2015

Goede plaatsen. Geen verlichting. Sanitair op ca 10 min. lopen. Bij regen moeilijk begaanbaar. Wij hadden in Begin mei sneeuw en regen. Plassen en kuilen. Douches met Bonnetjes 2/dag geen Wifi mogelijk.

door op 27-05-2015

Een verrassende camping in Yellowstone met volledige service van hookups. Ligt in het bos. Goed sanitair, verder eenvoudig. Vroegtijdig reserveren, want de eerste dag van het seizoen (8 mei) stond deze al bijna vol.

door op 03-09-2014

Ongezellig Rv Park en verder niets bijzonders. Restrooms ok. Snel vergeten.

door op 07-08-2014

Eigenlijk niet mer dan een parkeerplaats met hook-up. Massaal, en zeer karige voorzieningen. Probleem is, dat Yellowstone erg groot is, dus wil je wat zien, dan moet je hier eigenlijk wel logeren. Noodzakelijk kwaad.

door op 14-07-2014

Echt RV park, relatief groen, alle voorzieningen en hookups, reserveren mogelijk (en meestal noodzakelijk).

door op 08-09-2013

Sobere camping, alleen voor RV's. Kleine plekken zonder tafel, dicht op elkaar. Douchegelegenheid ver weg van meeste plekken, en maar twee gratis douches per camper per dag inbegrepen. Weinig toiletcapaciteit; wel schoon. Geen mobiel of wifi.Te duur, maar wel als voordeel dat het in Yellowstone is.

door op 29-08-2013

Fishing Bridge RV park is een grote camping. Voor Amerikaanse begrippen sta je vrij dicht op elkaar. Het is een full hook-up camping en er zijn douches. Je krijgt per camper 2x douchegelegenheid per dag, al ben je met meerdere personen. We stonden vrij ver achteraan en het was ver lopen (10 min) naar de douches en de wasmachines.De ligging is wel lekker centraal in Yellowstone.

door op 10-08-2012

Ligging van de camping is prima. Vanaf de camping kun je prima het hele park berijden. Wij hadden een plek wat ver weg van het sanitair en hadden erg veel last van muggen. Douches gaan met muntjes en je hebt 2 muntjes per dag per plaats. Dit is wat weinig volgens ons.

door op 16-11-2011

Dure campground maar centraal gelegen in Yellowstone NP. En dat moet je betalen. De voorzieningen zijn magertjes en er is wat sprake van achterstallig onderhoud.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan