Norris Campground Yellowstone National Park, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Norris Campground
Yellowstone NP
Yellowstone National Park Wyoming, 82190
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.73769535, -110.69468019

Telefoonnummer:
+1-307-344-7381

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

21 mijl ten zuiden van Mammoth Hot Springs en 12 mijl ten westen van de canyon.


Camping is in 2024 gesloten. Kijk op https://www.nps.gov/yell/planyourvisit/campgrounds.htm voor meer info.

Deze populaire campground is doorgaans geopend van 18 mei tot en met 24 september - de exacte openingsdata zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-08-2019 door

Mooie camping, redelijk sanitair, vriendelijke rangers. First come - first serve maar iedere dag komen er zeker 10-20 plekken vrij. Vroeg komen dus. Mooie wandeling vanaf de camping naar Norris Geyser Basin.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 28-06-2019 door

Basic campground middenin de natuur. In de rij staan voor je first come, first served plekje. Wij stonden op een schuine plek waar we de camper onmogelijk recht konden krijgen, ook niet met onze blokken. Firepit aanwezig. Af en toe komen er bizons op bezoek, op nog geen 10 meter van onze camper lag het bewijs ;-) Zorg ervoor dat je ingeslagen hebt, voordat je gaat, er is ook geen winkel.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-06-2018 door

First come, first serve. Drycamping. Melden bij kantoor, plekken worden toegewezen. Terrein in bos, asfaltwegen en rv plekken. Ondergrond ongelijk. Toiletten en afwasstortplaatsen. Picnictafel en firepit op natuurplek naast rvplek.

Kosten per nacht: $20

door op 21-06-2015

Back-to-basic! Camping met enkel een toiletgebouwtje midden in het park vlak bij Norris Basin. Zorg dat je eten en drinken bij je hebt (beer-lock) en verwacht geen luxe maar wel een natuur-ervaring.

door op 25-06-2014

Mei al vroeg vol. Mooie rustige camping, ideaal voor dagtochten in Yellowstone.

Bezocht op 15-06-2014 door

De campground was tegen de middag al bijna vol. Er was nog een kleine plek voor onze camper. Sanitair is matig, we zijn naar Canyon Campground gegaan om te douchen.

Kosten per nacht: $20

door op 20-10-2012

Wij verbleven hier 2 nachten en vonden het een prima camping gelegen in het bos. In de ochtend de wolven horen huilen. Omdat het een first-come, first serve camping is, is het raadzaam er voor de middag aan te komen, na twaalven is de camping vaak al vol. kosten $ 14 (2012)

door op 16-11-2011

In het bos gelegen campground met WC's en vaatwas gelegenheid. IJs en hout verkrijgbaar. Camping heeft (tijdens ons bezoek) een huisdier: een bison. Deze loopt tussen de tenten en RV's door (juni-juli).

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan