David Thompson Resort en Campground Cline River, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
David Thompson Resort en Campground
AB-11
T0M 2H0 Cline River
Canada

GPS-locatie:
52.1894834, -116.4793673

Telefoonnummer:
1-403-721-2103 / 1-888-810-2103

Website:
http://davidthompsonresort.com/

E-mailadres:
info@davidthompsonresort.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Redelijk grote camping. Goed sanitair. Schoon. In het bos.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Minigolf
  • Propaan verkrijgbaar
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: $ 62 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 24-08-2023 door

Geeen fijne camping. Er is 1 toilet gebouw voor de hele camping die niet goed wordt schoongehouden en ook is hij erg oud. Verder staan er een heel aantal dixie toiletten. Stroom wordt opgewekt door een generator die 24 uur per dag aan staat. Er komt redelijk wat kabaal van af. Bij de camping zit een restaurant en een camping winkel maar de prijzen zijn heeel hoog omdat er niet zo veel in de buurt zit. Je kon er wel heel goedkoop tanken. Toch als je de keuze hebt zou ik hier echt niet naar toe gaan!!! Je moet ook minimaal 2 dagen boeken in het hoogseizoen maar het liefst wilde we al weg na 1 dag.

Kosten per nacht: $61.5

Bezocht op 15-09-2022 door

Redelijk grote camping met prachtige ligging. Toiletgebouw te vies en niet gratis. Full hook-up. Wifi alleen bij receptie tijdens hoogseizoen. Wij hadden op de plek soms bereik. Wel goede Laundry! Bij de camping ook benzine te krijgen tegen een redelijke prijs.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 08-09-2022 door

een campground die nogal rommelig en slecht onderhouden aandoet. we hebben deze genomen, omdat in Jasper t.g.v. bosbranden alle campgrounds gesloten waren. sanitair was hygienisch zwaar onvoldoende. plekjes zijn redelijk met water en elektriciteit. bijbehorend restaurant is meer een vervallen cafetaria en het winkeltje is ongeordend en slecht bevoorraad, campground is geen aanrader, 1 nacht voor doorreis is voldoende......

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 04-08-2022 door

Verouderde camping. Grote speeltuin voor de kids en voorzien van een klein winkeltje, benzinepomp en restaurant. Dat is wel handig want in de nabije omgeving is niks te vinden. Zorg dus zeker dat de koelkast vol zit... Er is maar 1 sanitair gebouwtje en dat is om te huilen. Verder staan er her en der Dixie's op het terrein. De plekken in het bos zijn wel ruim.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 24-07-2022 door

Na de camping in Jasper vonden we dit een beetje tegenvallen. Er zijn wel genoeg voorzieningen, je kunt ook tanken en propaan bijvullen. Het sanitair is oud en vonden we vies. Veel doodgeslagen insecten tegen de muren en in de wasbakken. Wel een leuk speeltuintje en plekken onder de bomen.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 09-09-2019 door

We dachten in Thomson Creek terecht te komen, maar we moesten 30 km verder rijden om op deze campground te komen! Dat was een tegenvaller. Van de 3 gereserveerde nachten hebben we er 1 nacht gestaan: te ver omrijden. Fout van mij geweest. Maar let dus goed op wat je reserveert: de 2 campgounds worden makkelijk verwisseld omdat de namen op elkaar lijken. Deze campground is verder prima. Benzine station erbij, winkeltje, pizzeria.

Kosten per nacht: $64

Bezocht op 25-07-2019 door

Grote camping die weinig indruk heeft gemaakt. Voorzieningen op zich wel voldoende, maar gezien de kosten hadden we meer verwacht.

Kosten per nacht: $63.3

Bezocht op 01-06-2018 door

Mooi terrein. Restaurant, winkel en benzinepomp op de camping. Vanaf de camping loopt een pad naar Abraham Lake (10 minuten). Sanitair is bruikbaak, maar verouderd. Goede plek voor een barbeque en kampvuur (mist toegestaan). Even verderop zit een heliport waar je een fantastische vlucht over de Rockies kunt maken.

Kosten per nacht: $50

door op 05-08-2015

Enorme camping. Sta je aan het eind dan is het 20 minuten lopen naar het sanitair gebouw .Wel mooi en schoon.

door op 02-07-2014

Een camping, beetje terug in de tijd, maar o zo vriendelijk, we hebben er een heerlijk ontbijt gehad in het plaatselijke restaurant, een echte aanrader!

door op 15-07-2013

Camping lag mooi in het bos; mooie doorreiscamping. Mogelijk om vanuit de camping te wandelen. Sanitair was redelijk goed.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan