Thompson Creek Provincial Park Icefields Parkway, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Thompson Creek Provincial Park
David Thompson Highway
Icefields Parkway
Canada

GPS-locatie:
52.000693205072, -116.6569519043

Website:
Bezoek

Route:

Open 1 mei - 12 oktober. First Come First Serve camping.

27 dollar per nacht, 55 plekken.

Thompson Creek Campground is found in Thompson Creek Provincial Recreation Area, 83 km southwest of Nordegg on Hwy. 11. This picturesque recreation area is on the banks of the North Saskatchewan River in the heart of the Rocky Mountains. There are over 50 well-treed sites, suitable for RVs and tents. A trail leads to scenic views of the river valley.

Bij Sasketchewan River Crossing de Hgwy 11 opdraaien. Na ongeveer 15 km deze weg gevolgd te hebben, ligt het Thompson Creek Provincial Park rechts van de weg.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: $ 20 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 17-06-2018 door

Goede en mooie plek om de drukte bij Lake Louise te vermijden. SiImpele camping, sanitair extreem eenvoudig.

Bezocht op 30-05-2018 door

Mooi gelegen eenvoudige campground aan riviertje, net buiten de drukke nationale parken van Banff en Jasper. En binnen het Provincial Park. Ruime plekken, geen sanitaire voorzieningen. Stookhout bij beheerder, de 1e nacht gratis. Erg vriendelijke beheerder.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 21-05-2017 door

Prachtige camping in het park. Bij de ingang van het park vul je een formulier in en dit doe je samen met gepast geld in een envelop in de bus (plm. 25, 00 dollar per overnachting). Dit bedrag is inclusief een kruiwagen hout voor het kampvuur. De beheerder is een zeer vriendelijke man. Hij verblijft zelf ook op de camping. Er zijn hier alleen chemische toiletten.

Bezocht op 26-09-2016 door

Heerlijke natuurcamping, zoals een Prov.Park Campground hoort te zijn! Aardige beheerder, die zelf ook hier verblijft. Ook hier weer een fire-pit met een kruiwagen hout, wat je zelf mag laden ( permit hier inbegrepen bij de prijs!) Alleen pit-toilets aanwezig maar wel een heerlijke rust, na de hectiek van Banff!! deze camping is een mooie overnachtingsplek om de Ice Field Parkway "op te delen", zodat je voldoende tijd neemt om alle mooie dingen tot je te laten komen!!

Kosten per nacht: $20

Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 11 mei naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie