Lake Louise Hard-Sided Campground Banff National Park, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lake Louise Hard-Sided Campground
Fairview Road
T0L 1E0 Banff National Park
Canada

GPS-locatie:
52.086569, -116.9384955

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
door op 26-08-2023

Mooie campground, veel natuur met gratis douches en schone toiletten. Als je vlak naast het spoor staat echter zeer lawaaiig, alsof de trein door de camper heen rijdt en dat dus ook 's nachts. Voor een nacht is dat echter te doen.

Bezocht op 11-08-2023 door

Lang gestrekte camping bij Lake Louise, wij stonden op plek 122 bijna achteraan. Er is 1 blok met (gratis) douches, dat was 8 minuten lopen. Voor de rest verspreid over de camping kleinere sanitair blokken met flush toilets en water tappunten. Sanitair wordt s ochtends vroeg schoongemaakt. Vanaf het begin van de camping gaat elke 30 minuten een gratis shuttle naar Lake Louise (village) en de P+R waar de shuttles naar Lake Louise en Lake Morraine vertrekken. Prima geregeld. Shuttles naar Lake Louise en Lake Morraine dienen van te voren gereserveerd te worden via Parks Canada.

Bezocht op 30-07-2022 door

Prachtige camping met grote plekken. Wij hadden nr 167 en dat was bijna direct aan het water. Daar hebben we lekker doorheen gelopen met een prachtig uitzicht. Wel heel koud. de douches waren op ongeveer 300 meter afstand, schoon maar er moesten wel veel mensen gebruik van maken dus 's ochtends wel druk.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 22-07-2022 door

Grote lange camping. Stonden achteraan. Mooie plek, totdat de trein langs komt. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Naar de douche lopen kostten ons een kwartier, wc zat op 2 min, maar we haden full service, dus eigenlijk niet nodig. Er was een soort loos straat voor campers, prima geregeld. Ondanks de trein, toch een prettige tijd daar gehad.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan