Kinbasket Lake Resort Golden, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Kinbasket Lake Resort
Columbia West Forest Service Road
V0A 1H0 Golden
Canada

GPS-locatie:
51.5271553, -117.4330526

Telefoonnummer:
+1-250-344-1270

Website:
kinbasketlakeresort.com/

Aanvullende informatie:

In Beavermouth


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 20-06-2018 door

Tja...we moesten uitwijken naar deze campground omdat in Glacier de camgrounds nog dicht waren en kwamen op Kinbasket terrecht. Even 5 km over een pad naar beneden hobbelen en aan het meer gestaan. Prachtige plek direct aan het meer maar de trein dendert dag en nacht door en lijkt heel dichtbij. Je hoort de trein ook op meerdere campings maar hier wel “iets” duidelijker. Maar goed de eigenaar geeft gratis oordopjes.

Bezocht op 05-08-2017 door

We zijn hier twee nachten geweest. Dit is een plaatje van een camping. Wat een gave ligging en wat een fijne atmosfeer. Prachtig zicht op het lake en alle voorzieningen aanwezig. We hebben een kanotochtje gemaakt en gezwommen. Zorg dat je alles bij je hebt want de weg er naar toe is 5 km stuiteren in de stof door het gravel. Doe je niet vaker dan nodig. Maar het is zeker de moeite waard. De eigenaar is een oud ijshockey international van Canada met mooie foto's en verhalen in de kantine.

Bezocht op 11-08-2015 door

Resort is een te groot begrip voor de basic voorzieningen. Sanitair en douche werken maar de gebouwtjes zijn zelf in elkaar getimmerde hokjes. Camping ligt mooi aan het meer. Bij mooi weer prima zwemmen, vissen en kano varen. Maar........ je moet geen moeite hebben met de trein die vlak langs de camping loopt. Deze lange Canadese vrachttreinen komen 10 tot 18 x per dag voorbij en dat is steeds 10 minuten herrie.

door op 10-07-2012

Het was even een toer om er te komen, maar na 4,5 km onverharde hobbelweg kwamen we middenin de natuur terecht. Mooi en rustig (behalve de steeds fluitende trein); 39 dollar per nacht. De lange toegangsweg is een nadeel.

door op 28-08-2009

Prachtig gelegen camping met veel kolibrietjes! Wel een lange onverharde weg ernaar toe en heel erg dicht bij het spoor. Aardige eigenaar.

door op 08-07-2009

Mooi uitzicht vanaf de camping. Eenvoudig sanitair. Relatief dure camping (30 CAD). Camping is bereikbaar na 10km onverharde weg.

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan