Bear Creek Provincial Park Kelowna, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bear Creek Provincial Park
Westside Road
V1Z 3S4 Kelowna
Canada

GPS-locatie:
49.929047, -119.513884

Telefoonnummer:
1-250-548-0076

Website:
Bezoek

E-mailadres:
info@campokanagan.com

Aanvullende informatie:

From Highway 97, travelling south, leave the city of Kelowna, cross floating bridge on Highway 97 out of Kelowna, travel 2 km and turn west onto Westside Road at the main intersection and follow for 7 km. The entrance to the park is just past the bridge over the Lambly (Bear) Creek.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Provincial Park aan een meer met uitzicht op de stad Kelowna
  • Geopend van eind maart tot begin oktober. Reserveren in hoogseizoen aan te raden.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-06-2019 door

Prima camping. We hadden site nr. 91, in het hoekje. Goed afgescheiden van buren en dicht bij sanitair (die overigens prima waren). Ondanks dat het een provincial campground is, toch voor ons gevoel veel vaste gasten. Met een c-small camper, konden we makkelijk Kelowna in en daar parkeren, ik weet niet hoe dat is met grotere campers. Voor één nacht was het voor ons een prima uitvalsbasis. Weinig gezien van de campground verder zelf, doordat we overdag weg waren en het 's avonds regende.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 14-09-2018 door

Gemiddeld grote camping, met kleine plekken. Buren staan dichtbij, plekken aan het meer beschikbaar. Toilet en douche aanwezig. Picknick bank en firepit aanwezig op plek. Camping is goede uitvalsbasis om kelowna te verkennen en de wijn proeverijen te bezoeken. Wandel mogelijkheden in Bear provincial park zijn naast de camping.

Bezocht op 15-09-2017 door

Een redelijke camping aan het Okanagan meer, op 10 minuten rijden van het centrum van Kelowna. We hebben hier fijn gestaan, maar de camping viel een beetje tegen. Het is geen mooie natuurcamping (zo lijkt het wel), maar een redelijk grote camping met veel canadese kampeerders die hier voor langere tijd staan. Voor kinderen is het wel een prachtige plek waar ze gerust kunnen rondfietsen en spelen. Douches en wc's waren redelijk schoon, wel wat gedateerd. Ook hier een fire ban in september, dus we zijn Kelowna in gegaan om ergens wat te eten. In Kelowna kun je heerlijk eten en wijnproeven op een van de wineries. Quials Gate is een aanrader qua uitzicht en eten.

Kosten per nacht: $41.3

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!