Beachcomber RV Park Saanichton, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Beachcomber RV Park
3290 Campion Road
V8M 1W7 Saanichton
Canada

GPS-locatie:
48.552335, -123.37479

Telefoonnummer:
+1-250-652-3800

Website:
http://beachcomberrv.com

E-mailadres:
info@beachcomberrv.com

Aanvullende informatie:

Aan Highway 17 tussen Victoria en Sydney. Island View oost Lockside Drive zuid Martindale Rd oost Door Campion Road


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-06-2018 door

Geen mooie camping, erg kaal. Maar plekken bij de zee zijn prachtig............je zit achter je camper aan de picknicktafel met je kampvuurtje aan echt te genieten van zonsondergang, prachtig was het! En zwemmende zeeotters in de zee........dat was genieten. Op 20 min rijafstand van Victoria.

Bezocht op 27-05-2017 door

Mooi gelegen direct aan het water. Geen douche/was mogelijkheden. Plekken direct aan het water (mooiste) of tegen bosrand aan.

Kosten per nacht: $45

door op 15-09-2013

Camping aan het water. Daar betaalde je wel extra voor om aan het water te staan. Wij kwamen in het donker aan dus geen idee hoe het er uit zag. Ook moest je jezelf inschrijven omdat er niemand aanwezig was. Douche's en toiletten hebben wij niet kunnen ontdekken. s'Morgens zagen wij bij daglicht dat je ook nog een stuk van het water af kon staan en dus veel goedkoper uit had kunnen zijn. Hebben 's morgens de campingbeheerder uit bed moeten bellen omdat wij wilden betalen.

Bezocht op 29-07-0018 door

De camping heeft een stroom en wateraansluiting. Geen rioolaansluiting maar wel een centrale dumpplaats maar geen sanitair. Euh.... wel vier dixi’s midden op het terrein in de zon. Nou, dank je de koekoek. De prijs valt mee, $ 25 CAD. We gebruiken wel ons eigen toilet. Geluncht aan onze picknicktafel.

Ligt pal aan zee. Wij zijn tegen de bomen aan gaan staan vanwege het warme weer. Bijna de hele dag schaduw.

Ontvangst was wat vreemd door een Aziatisch meisje die totaal nergens op reageerde en slecht Engels sprak. Niet vervelend maar gewoon opvallend.

Kosten per nacht: $25

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan