Sooke River Campground Sooke, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sooke River Campground
Phillips Road 2230
V9Z 0Y3 Sooke
Canada

GPS-locatie:
48.388349187, -123.706977367

Telefoonnummer:
250-642-6076

Website:
sookecampground.com/

E-mailadres:
camping@sookecampground.com

Aanvullende informatie:

Vanaf Victoria via Highway 14. Vlak voor Sooke direct na de brug over de Sooke River naar rechts en Phillips Road op. Je passeert het visitor centre (links van je). Even doorrijden en de camping is aan je rechter hand.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 13-08-2022 door

We zijn hier 2 nachten geweest. Prima camping aan een riviertje. Sanitair verouderd maar schoon (uiteraard wel met gordijntjes) met code om erin te kunnen. Het visitorcenter van Sooke zit dichtbij (op loopafstand) en is leuk om even naar toe te gaan, je krijgt ook genoeg tips om te doen. Wij hadden echter al een whale tour geboekt bij Adverntures byhip in Sooke. Een superervaring en echte aanrader (whales en orkas gezien en hij nam alle tijd bijna 4 uur weggeweest). Met de camper naar de potholes aan de andere kant van de rivier is wat lastiger (wij hadden dan ook een grote camper) maar de potholes zelf zijn wel erg leuk om te zien en om er te zwemmen (heerlijk koud water).

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 05-06-2018 door

Leuke camping, prachtig gelegen aan de Mamiel Creek en Sooke River. Prijs voor 30 amp hook-up. Mooie plekken aan het water, maar ook meer in het bos gelegen. Plekken met goede picknick tafel en fire pit. Veel hout voor 5 CAD en 'thuis' gebracht. Gratis wifi. Sanitairgebouw is niet het meest luxe, maar sanitair is goed te gebruiken. De ontvangst is zeer vriendelijk en het echtpaar dat de camping beheert behulpzaam. Wij stonden hier 2 nachten met veel plezier. In de omgeving genoeg te doen en bekijken. Ga even langs het visitor centre voor informatie, ze helpen je prima. Wandel bijvoorbeeld naar het eind van de landtong bij Whiffin spit, of bezoek de potholes. Ga niet eten in de Copper Room (slechte prijs-kwaliteit) of neem alleen een dessert want die zijn top! Mooi stukje Vancouver Island dat meer aandacht verdient.

Kosten per nacht: $40

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan