Pedder Bay RV Resort & Marina Victoria, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Pedder Bay RV Resort & Marina
Pedder Bay Drive 5598
V9C 4G9 Victoria
Canada

GPS-locatie:
48.348299898, -123.573306131

Telefoonnummer:
1-250-478-1771

Website:
http://www.pedderbay.com

E-mailadres:
reservations@pedderbay.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Gelegen aan het water
  • Hookup-plaatsen
  • Snackbar
  • Toiletten
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 62 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 10-06-2022 door

Goede camping met ruime plaatsen en schoon sanitair. Goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Downtown Victoria. Je kunt de RV parkeren bij P+R Colwood en dan met de bus in 20 minuten naar Downtown Victoria. Dagkaart te koop in de bus voor $5.00.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 28-08-2018 door

Grote camping met zeer ruime RV plaatsen. Picknicktafel en vuurplaats op elke plek. Sanitaire voorzieningen ruim en schoon. Mooie plekken aan het water beschikbaar. Wel prijzige camping

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 18-08-2018 door

Goede camping met enkele leuke plaatsen aan de baai/haven (die wij dus hadden). Full hook up, goed sanitair. Zit een camp winkeltje bij evenals een barretje en restaurantje. Vanuit Tofino naar deze camping is een erg lange reis van 320 km, daarna voor de meesten camper opruimen en schoonmaken om deze in te leveren. Dus geen tijd om Victoria en de tuinen te bezoeken. Wil je dat dan is het aan te raden om hier 2 dagen te staan. Incl Wifi.

Kosten per nacht: $64.05

Bezocht op 26-06-2018 door

Camping met gedeelte voor RV's en een apart tentsite gedeelte waar je, als geen hook-up wilt, ook met je RV mag staan. Wij stonden op het tentsite gedeelte (nr 1) met vrij uitzicht, dus apart van de RV's die hutje-mutje naast elkaar staan. Houten schuttingen tussen de RV's. Wij stonden er alleen. 's morgens reeën en 's avonds bold-eagles. Je loopt in 2 minuten naar de Pedder Bay marina waar je, bij terugkomst van de vissersboten 's avonds, zeehonden kunt zien. Er is een winkeltje en een klein restaurantje voor ontbijt of lunch. Vooral geliefd bij vissers maar nog erg rustig toen wij er waren (seizoen moest nog beginnen). Bij aankomst tref je een groot bord met een telefoon. Linksaf ga je camping op en rechtsaf naar het haventje met winkeltje waar tevens de receptie van de camping gevestigd is (dit staat overigens niet duidelijk aangegeven). Wij hebben er drie nachten gestaan als uitvalsbasis voor onze bezoeken aan Victoria en dat was perfect. Op 5 minuten afstand van de camping is een restaurant bovenop een heuvel waar je heerlijk kunt ontbijten of lunchen.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 13-08-2017 door

Wij zijn op deze camping twee nachten geweest omdat we graag Victoria wilden bezoeken. Het is een camping met een mooie jachthaven en het ligt er heel mooi aan een diepe baai. Zeehonden voor je camping langs. We hadden een plek niet aan het water maar tussen de coniferen afscheidingen. Dit geeft privacy voldoende maar de camping is niet knus. Het is vol maar je ziet bijna niemand. Het douchegebouw is prima, heerlijke douches voor een dollar. Bezoek aan de stad is mogelijk maar je zit best nog ver af. We reden met de camper naar een voorstadje waar we de bus naar het centrum namen. Dit ging prima. Plaatsen hadden full hook up.

Bezocht op 21-06-2017 door

een campground met veel vaste gasten. de plekken waren ruim. bij aankomst moest je via de telefoon vragen of er nog een plaats vrij was. waarna je de campground kon betreden en de gegevens plaatsen kon gaan bekijken. Nadat je je plek had uitgekozen kon je je installeren waarna je je bij de receptie mocht melden om aan te geven welk plek het was geworden en om af te rekenen. Vriendelijk mensen. Er was een kl. restaurantje bij waar je een ontbijtje kan nuttigen. ( niets groots) De wasgelegenheden zijn schoon en netjes. douchen 1 dollar voor 4 min. gratis wifi. Deze campground is voornamelijk gericht op varen en vissen. Ze konden ons niet helpen met vragen omtrent Victoria, dit was jammer waardoor je een dag kwijt bent met dingen ondervinden en uitzoeken. Victoria is niet te voet of met openbaar vervoer van de camping te bereiken. Het is ong. een half uur tot 3 kwartier rijden. In Victoria hebben wij geen parkeerplek kunnen vinden voor grote rv's en langs de weg mag je tussen een uur tot 3 uur parkeren. ( dat is niet genoeg als je b.v. orka's wilt gaan spotten of victoria wil bekijken) Uit en Eindelijk hebben wij de rv buiten victoria geparkeerd op een park en Drive en zijn we met de bus voor 5 dollar pp. naar victoria gereden voor dit bedrag kan je een hele dag vrij gebruiken maken van het openbaar vervoer. ( enkele reis 2.50) Het bedrag moet wel contant en gepast betaald worden, er is geen wisselgeld aanwezig.

Kosten per nacht: $45

door op 05-08-2015

Midden in de bossen aan het water, vriendelijk personeel, douchen 5 minuten is 1 dollar, WiFi is gratis en de camping ligt ongeveer 30 km van Victoria.

door op 05-06-2015

Camping is niet goedkoop, maar goede uitvalsbasis voor Victoria en omgeving. Douchen kan alleen door gebruik te maken van Loonies (Canadese Dollars).

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!