Bike Tour

Wat is er nou leuker dan de stad Portland en omgeving te verkennen per fiets? Er zijn diverse fietstours mogelijk onder leiding van een gids. Fietsen en helmen zijn inbegrepen.

Onze favoriet: de Columbia Gorge Bike Tour
Een heerlijke fietstocht langs de Columbia River Gorge. De Columbia River Gorge is een diepe rivierkloof met prachtige uitzichtpunten en talloze watervallen. Je gaat met een lokale gids op stap en stopt bij verschillende uitzichtpunten en een stuk of zes watervallen. Geniet van het natuurgeweld te midden van uitgestrekte bossen, knalgroene mossen en misschien wel adelaars! De tocht is circa 15 kilometer lang (licht bergafwaarts) en duurt zo'n vijf uur. Aan het eind van de tocht worden de fietsen ingeladen en krijg je een rit terug naar het beginpunt. Een extra reden deze tour te boeken: voor auto's en campers is het soms lastig parkeerplekken te vinden langs de River Gorge. Voor je fiets is altijd plek!

Food & Brew Tours
Foodies kiezen voor de Food Cart Bike Crawl om lokale delicatessen te proeven in de leukste en hipste wijken van Portland. De tour duurt circa 1,5 uur. Heb je zin in een biertje? Kies dan de Oregon Brewery Trail en laat je vertellen wat de beste bierbrouwerijen en pubs zijn van 'Beervana' Portland. Je krijgt een rondleiding door een brouwerij en kunt hier en daar wat samples proeven. Onderweg geeft de gids je ook tips over de beste bars en restaurants en wordt er (letterlijk) stilgestaan bij de beroemdste bezienswaardigheden. De tour duurt ongeveer 3 uur, je fietst 8 kilometer.

Historic Downtown Bike Tour
Voor geschiedenisliefhebbers is er de Historic Tour dwars door downtown, langs de oude pakhuizen aan de rivier en over de vele bruggen die Portland rijk is. Natuurlijk zie je de beroemde Hawthorne Bridge. Onderweg is er de mogelijkheid om iets lekkers te scoren bij een van de vele foodstalletjes. De tour duurt ongeveer drie uur.

Tijdsduur:
Tussen een uur en 30 minuten en 5 uren
Minimale leeftijd:
1 jaar
 • Columbia River Gorge

 • Columbia River Gorge

 • Portland Brew Tour Bike

 • Portland Bike Tour

 • Portland Bike Tour

 • Portland Bike Tour

 • Portland Bike Tour

 • Portland Bike Tour

 • Portland Bike Tour

 • Portland fiets

 • Portland fiets

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden