Terug op Cape Cod

Door Ton en Bernadette - 23-06-2008 17:55

Na Maine zijn we richting Rhode Island gegaan. Via Newsbury waar we al eerder waren maar te weinig tijd hadden, hadden we nu wat meer tijd genomen. Newsbury is een heerlijke stadje, het weer was geweldig, dus nadat we onze auto hadden geparkeerd hebben we heerlijk op een bankje van de zon genoten. Daarna wat rondgeslenterd in het centrum, koffie bij Starbucks genomen om vervolgens heerlijk in de zon hiervan te genieten. Na afscheid genomen te hebben van Newsbury zijn we richting Rhode Island gereden.  In Salisbury hebben we een echte RV camping aangedaan, deze plaats sond erg leuk en goed aangeschreven maar was bijzonder toeristisch, een beetje shabby, niet echt ons ding. We hebben op deze camping Duitser leren kennen die naast ons stonden en die de laatste overnachting op deze camping hadden. We hebben 's avonds samen bij het kampvuur een wijntje gedronken en de hele avond Duits gesproken.

De volgende dag zijn we in Rhode Island aangekomen. Een vreemde gewaarwording want je denkt dat de zee overal is, op de meest onverwachte plaatsen tref je meren en stranden aan. InOp een State Camp hebben we 2 nachten doorgebracht Fishermen Memorial geheetten. Een goede camping met slecht sanitair waar je overigens geen alcohol mocht bezitten, nuttigen of mocht verkopen!!!! Wel een geweldig strand waar we twee keer naar toe zijn geweest. Een keer gelopen (het zou maar een mijl zijn, bleek achteraf 45 minuten lopen te zijn), de volgende keer met de RV om daarna onze weg te vervolgen wederom richting Brewster. We hebben besloten om de laatste dagen rustig aan te doen, te zonnen en ons voor te bereiden op Boston.
Brewster beviel ons goed, dus hiernaar terug te gaan vonden we beiden een goed idee. We zijn inmiddels aangekomen om dezelfde camping de Shady Knoll. Gemoedelijke camping, rustig, vriendelijke mensen en een mooie omgeving. Dus... we houden het nog wel even vol hier.
Groetjes voor iedereen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan