Harrison Hotsprings

Door Ate en Dirkje Lindeboom - 14-07-08 06:31 Vanochtend uit Vancouver vertrokken. Van een bruisende stad naar het rustige maar mooie Canadese platteland. Op onze reis worden we prima begeleid door Bram van de firma TomTom.
De eerste plaats die we bezochten was Fort Langley. De eerste Europese nederzetting aan de westkust van Canada. Een sfeervol dorp met maar liefst 30 kerken. Daarnaast voor Canadese begrippen heel oude gebouwen. Zoals het station uit 1927.
Na een lekker bakje koffie met bramentaart op weg naar Harrison Hotsprings.  We gingen hierbij door het gebied 'Chilliwack". Dit is een vruchtbaar gebied met veel veeteelt en akkerbouw. Daarbij is het omgeven door hoge bergen die nog met sneeuw waren bedekt. Dit in combinatie met het mooie heldere weer maakte het tot een prachtig gezicht.
Harrison Hotsprings is een vakantieoord gelegen aan het Harrison Lake. Dit van oorsprong moerassig gebied is door de Hollandse emigranten in gepolderd. Er is een prachtig strand waar we een paar uur lekker hebben genoten van de zon. Daarnaast heeft deze stad nog twee warmwaterbronnen van ca. 60 graden celsius. We hebben de dag afgesloten met een lekker diner. 

We hebben vier foto's geplaats op onze weblog. Hopelijk is het geslaagd.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie