Penticton

Door Ate en Dirkje Lindeboom - 16-07-08 05:41 Het was prachtig weer toen we op maandag 14 juli vanuit Harrison Hot Springs vertrokken. Het wer is tot dusver prima, 28 gr. en dus erg lekker reisweer want er staat steeds een lekker windje.
We begonen die dag slecht want Bram en onze jassen waren uit de auto verdwenen.
De auto had waarschijnlijk niet opslot gestaan in de parkeergarage van het hotel. De sleutel heeft soms wat kuren, dus hebben we waarschijnlijk een foutje gemmakt en dat is gelijk afgestraft!
Ship happens, we waren toch wel even van slag maar Alies merkte terecht op dat deauto er gelukkig nog stond!

Het erste gedeelte van de reis van de reis door het Manning Provincial Park. Erg indrukwekkend, een dicht begroeid dennenbos  en veel riviertjes en kreekjes. Ook veel hoogte verschillen, erg mooi om te rijden.
Het was een mooie toeristische route.
Daarna kwamen in Simil Kameen Valley war de beste boomgaarden van Cananda zijn te vinden. In deze vallei Hebben we een broodje gegeten In Hedley, waar voreger in de tijd van de goudmijnen 500 mensen woonden. Nu nog slechts 400. Een klein museumdorpje dus.

Daarna kwamen in de Betuwe van Canada, de Okanagan Valley. Hier wordt veel fruit geoogst, dit komt door het milde klimaat van deze regio en de vruchtbare bodem.
Er zijn daar zelfs perziken, dat is in de Betuwe nog niet te zien.

In Penticton, een prachtige badplaats aan het Okananganmeer,  hebben we nog lekker even genoten van het zonnige weer.
Er is daat zoveel strand dat je je plekje maar kunt kiezen.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie