een bekeuring in carmel, overnachten in watson en door de mist naar San Francisco

Door de Meesters in Californië - A long time ago

Zondagochtend toch nog even naar Carmel gereden. Een mooie parkeerplaats aan het strand gevonden, een strandwandeling gemaakt, geshopt en over het strand weer terug naar de camper, mét bekeuring deze keer. Er mocht geparkeerd worden tot en met 20 ft en wij zijn 30 ft lang, dus helaas.

O ja, op het strand kwamen we nog een dode dolfijn tegen.

's Middags doorgereden naar Watson, op de KOA camping een plaatsje gevonden en aan de rand van het zwembad in het zonnetje de middag doorgebracht.
Direct aan de kust was het behoorljk fris, maar ca. 1 km het land in, was het prettig toeven.

's Avonds besloten om de volgende dag maar in één keer door te rijden 'de kids' waren weer aan een stad toe ........ .

Direct langs de kust was het weer niet optimaal, we zijn dus niet verder gekomen dan tot enkelhoogte het water te verkennen.
 

Vlak voor San Francisco kregen we veel mist, met soms maar 50 m zicht, een uitdaging dus.

In S.F. kregen we een volgende uitdaging met de camper, op de highway 101 moesten we binnen 50 meter, 3 rijbanen opschuiven, om de juiste afslag te kunnen nemen..... en het lukte!!

's Middags zijn we meteen naar downtown S.F. gegaan. Met de cabelcar naar pier 39 gegaan. Daar lag het vol met zeeleeuwen en zeehonden, verder leuke winkeltjes, restaurantjes e.d..

Dinsdag wederom naar downtown om de golden gate bridge te bewonderen, te fotograferen en te belopen. Géén neiging had om naar beneden te springen.

Die dag ook vcoor Alcatraz kaarten gereserveerd, donderdag was er nog plaats.

Vandaag hebben marloes, susan en laurian geshopt en daarmee de Amerikaanse economie een flinke oppepper gegeven!! De dollar is meteen duurder geworden!!!

Martin en ik hebben verder Chinatown bekeken, daarna door little italy naar crookedeststreet gelopen. Een straat waar auto's in een soort slalom vanaf komen, met een hellingspercentage van ca. 18%. Daarna met de cabelcar, dat blijft een belevenis in zo'n trammetje de berg op en af, lekker in het zonnetje op een terrasje gezeten. Vandaag was het ca. 30 graden, dus zeker niet onaangenaam.

En morgen dus naar Alcatraz!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan