Bryce

Door Damming - 23-07-2009 03:49 20-7
Tijd voor een ander park. Op naar Bryce. We waren er al op tijd, maar omdat het niet zo lekker weer was en we problemen met de koelkast hadden, hebben we niet zo veel gezien. Uiteindelijk deze dag toch nog even met de bus naar een uitzichtpunt. We waren zeer onder de indruk. Heel bijzonder dit landschap. We hadden meteen enorm zin om hier tussen die 'hoodoos' te gaan wandelen. Dit doen we morgen.

21-7 Het is hier heerlijk koel, maar ook wat bewolkt. Af en toe een spatje regen. Eigenlijk heel ideaal weer voor een trail. We lopen de combinatie: Navajo loop en Queengarden trail. Heel mooi. Je loopt tussen die grote hoodoos en de bomen die er tussen groeien. 's Middags met de shuttle nog wat bij uitzichtspunten gekeken. Bij Bryce point was misschien wel het mooiste uitzicht.


22-7 Er staat weer een volgende plek in de planning. Voor we vertrekken, rijden we nog even naar sunset point in Bryce om definitief afscheid te nemen van dit mooie park. Vandaag komen we begin van de middag aan bij Wahweap, aan het Lake Powel. Deze dag duurt weer een uurtje langer, omdat de klok weer een uurtje terug moest worden gezet. (in Zion en Bryce was het een uurtje later). We hebben mooi uitzicht op het meer en er zijn 2 prima zwembaden. Het is hier goed warm, dus de hele middag waren we in het water. Morgen staat de antelope canyon op het programma.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie