Dag 10 Bryce Canyon en omst

Door Gertrude - 07-09-2009 04:33 Hallo Allemaal,

Na een wat onrustige nacht voor G en mij (G) omdat we midden in de nacht gebeld werden, verkeerd verbonden, zijn we vanmorgen weer op stap gegaan. Rond 8 uur vertrokken en een half uur later in Tropic (plaatsje) ontbeten. Daarna zijn we naar het Kodachrome Basin State Park gegaan. Ook daar zagen we enorme rotsen, vaak in mensenfiguren. Soms leek het net of er een hele familie bij elkaar stond. Opnieuw indrukwekkend. Zie de foto op de log. Er was nog een speciale plaats die Shakespeare Arch heet. Het was een stukje lopen. Ik ben meegegaan en het ging heuveltje op en heuveltje af en was wat verder dan we dachten. Op een bepaald moment ben ik op een dikke boomtak gaan zitten en zei dat de anderen maar verder moesten gaan. Zie foto. Maar toen kwamen er twee mannen en zeiden dat het nog maar een paar minuten lopen was. Dus ben ik toch verdergegaan. De paar minuten waren er wat meer dan zij gezegd hadden, maar ik kwam ter plaatse. Het was goed gegaan. En het was de moeite waard, zie foto.
Gerard heeft al enige dagen flink last van zijn achillespezen, maar doet goed zijn oefeningen en draagt meer de bergschoenen en ook dat gaat weer beter.
We hebben dus genoten van de mooie uitzichten en ook terug lopen naar de auto ging goed. Heerlijk om dat weer te kunnen doen. Alles bij elkaar was het toch ongeveer een half uur lopen.
We reden nog wat verder door dit park en stonden iedere keer weer verbaasd hoe mooi het allemaal gevormd is.

Daarna een paar uurtjes terug naar de Lodge, waar ik een dutje deed en de anderen zagen hoe Kim Clijsters won van Venus Williams.

Rond 5 uur gingen we met de auto nogmaals het Brycepark in, we zitten bij de ingang met de Lodge, en namen nu de noordelijke route. Ook weer regelmatig bij een scenic point uitgestapt en verbaasd gekeken naar de bijzondere rotsformaties. De foto's van beide paren zijn bovenaan op ongeveer 2700 meter gemaakt.

Rond half 7 hebben we in een soor Mac wat gegeten en nu al een poosje op de kamer de mail maken en ik was aan de beurt voor de weblog, wat ik met plezier doe.

Dit was het voor vandaag. Morgen mag Gerard S de dag weer beschrijven.

Groetjes van Gertruka

 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan