20 augustus reisdag naar ? richting de kust

Door Jolanda Strijker - 21-08-2010 06:53
Vrijdag 20 augustus
 
Vanmorgen kwamen we geheel gebroken uit bed tegen 7.00 uur, we hadden een vreselijke warme nacht, de hele nacht heeft de dak airco aangestaan. Dit ding maakt wel een flinke herrie.
We gaan vandaag een hele dag rijden we willen naar Santa Barbara aan de kust.
Dit is een hele reis, kijken of we er komen, en ja hoor gewoon door rijden, bij LA nog wel file gehad, wat is het daar druk zeg. Het was inmiddels als na 18.00 uur toen we in de beurt kwamen van een camping in de plaats Buellton, dus al een mooi stukje verder dan we gedacht hadden.
We zijn het totaal spuugzat na de lange reis. De meiden springen nog even in het zwembad, al is het nu hier op de camping al een beetje fris aan het worden, ik zie mensen in lange broek en lange mouwen.
Toen we bij de camping gingen inschrijven schrokken we heel erg van de prijs, we moesten 79.50 dollar betalen voor 4 personen., eigenlijk idioot dat we dat doen, maar ja we zijn moe en hebben trek aan eten.
Tegen half 8 zaten we aan ons eigen gekookte eten, daarna even lekker warm douchen, een goede harde straal. Hier komt nog eens wat water uit de kraan.
 
We staan potdicht op de andere motorhome, je kijkt elkaar gewoon in de glazen, dit vinden wij totaal geen fijne plaats, maar je moet soms wel wat.
Vanavond maken wij het niet te laat, omdat we ook slecht hebben geslapen afgelopen nacht van de warmte.
Nu ik dit schrijf is het inmiddels 21.30 uur, we zitten lekker binnen te puzzelen, lezen en typen.
Met een lekker bakkie koffie voor ons, wat hebben we toch een mooi leven hier.
 
Morgen willen we proberen naar boven te rijden langs de kust, kijken waar het leuk is, en we ook een beetje een leuke plaats hebben op de camping.
 
Ik ben het er al wel over eens dat je met de camper niet altijd een mooie plaats krijgt op de camping, veel campings hebben alleen plaatsen voor deze grote dingen, je staat dan meestal potdicht op elkaar, geen boom of iets van dat om je heen.
 
We hopen dat het in Nederland goed gaat, wij hebben de ene dag bloedheet weer 36 graden in de ochtend om 8.00 uur dan weer, een wind van zee, dus fris.
 
Liefs van ons 4-en
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan