texas!

Door R. Wijnands - A long time ago hoi allemaal, anja heeft net een heel verhaal getypt; ik zou het nog even lezen en versturen maar toen liep de computer vast dus is volgens mij niet gelukt. Vervelend!Dus doe ik nu maar een nieuwe poging:toen we de camper opgehaald hadden was het al een end in de middag; nog naar de Walmart geweest want er zaten geen stoelen voor buiten bij; vervolgens met de camper dwars door Dallas op weg naar ANnika.Daar kwamen we veeel later dan verwacht aan. Annika was al ongerust. En wat ziet ANnika er goed uit! Bruinverbrand gezond hoofd;wel hier en daar een blauwe plek of een snee van een onwillig kalf maar dat past wel bij haar.Bij een graag of 35-40 hutspot gegeten;was weer eens wat anders. Volgende dag was ANnika vrij; ze reed ons rond in een vrij stoffige maar verder prima pickup.Als een volleerde Texaanse ging ze door het verkeer. Glenrose(leuk plaatsje) bekeken; Dinosaur VALley State PArk gezien; tussen de middag EN 's avonds ergens wat gegeten. Tussendoor showde ANnika ons de 2 dairy's van haar stageverlener. INdrukwekkend om al die koeien,kalfjes, voer, melkmachines te zien.Ze reed ons zelf rond in de pickup en vertelde dat ze vaker ook de shovel,trekker reed. En 's avonds zoeken de Nederlanders uit de buurt elkaar op. Tja, ze heeft het reuze naar haar zin. En wij vonden het ontzettend leuk om van dichtbij te zien. De volgende ochtend moest ANnika weer werken en wij begonnen aan onze grote trip. Eerste doel was Palo Duro Canyon State Park; volgens de Texanen na de Grand CAnyon de 2e in grootte.Park ligt n de buurt van Amarillo. Was een lange rit maar wel een waar veel te zien was:soms eindeloze vlaktes; grote ranches; dan weer een soort van Canyon. Maar de uiteindelijke PAlu Duro onvertrof onze verwachtingen; en we stonden met de Camper IN het park;onderin de Canyon. 's Avonds nog naar een muziektheater stuk met de alleszeggende naam:Texas! geweest.Werd ook IN de canyon uitgevoerd:awesome. Vanochtend werden we wakker met een Deer(hert) voor de acmper; er liepen ook wilde kalkoenen rond en er vlogen mooie vuurrode vogeltjes. Paar ontzettend mooie vergezichten en toen weer verder. We zijn nu net in Santa Fe(NEw Mexico)aangekomen na een fikse reis over de Texas Panhandle. Was een afwisselende rit. We zitten nu bij 20-25 graden even IN de camper. Dat is nieuw. groet en tot de volgende impressie Anja en Rob

Reacties

A.M.P.Timmerman-de Jong A long time ago

Fijn om wat van jullie te horen! Dat Annika jullie op haar vrije dag heeft rondgereden en alles heeft laten zien zal jullie wel trots op jullie dochter gemaakt hebben. Heerlijk toch?
Geniet maar van jullie verre reis. Lieve groetjes van Ma.

Nicole A long time ago

Nu had ik een melding in mijn mail dat jullie een nieuw bericht hadden geplaatst, dat werkt dus.
Echt leuk om te lezen wat je tot nu toe hebt gedaan, en goed te lezen dat het met Annika zo goed gaat, maar dat wisten we al via Hyves en Facebook.
Geniet van jullie vakantie, en vooral van het mooie weer, want hier in Nederland is het op dit moment echt helemaal niets.
groetjes,
Nicole

Annika Wijnands A long time ago

Plannen geweizigd!!! Ouders ik kan jullie niet bereiken, maar ik ga morgen voor een week met Hendrik en Ben naar Las Vegas, de Rocky Mountains en de Grand Canyon !!!!! Veel plezier nog met jullie reis en wie weet kom ik jullie nog tegen haha.

Albert en Marielle A long time ago

Hoi Rob en Anja,
Boeiend contrast, jullie de hitte en het stof en wij de regen en de frisheid in Limburg. Leuk te horen van al jullie verhalen. Wat is het volgend doel?
Groetjes van ons allen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!