Twee dagen Salt Lake City

Door F.G.J. Heger - A long time ago

Onderweg naar Salt Lake city rijden we door een paar echte cowboy dorpjes, en moeten we twee keer flink remmen voor overstekende antilopers die langs of op de weg staan/schieten.

Salt Lake City

Salt Lake City is gesticht door mormonen, of "the church of jesus christ of later day saints" zoal zij genoemd willen worden. Het is de hoofdstad van Utah en telt met omliggende steden 1miljoen inwoners. De invloed van de kerk is goed zichtbaar. Salt Lake city is het bolwerk van de mormonen, welke wereldwijd circa 13miljoen leden hebben. Op tempel square staan een hoop grote gebouwen die van de kerk zijn, met o.a. een grote tempel en the office. The office is een van de hoogste gebouwen in de stad. In Salt Lake city hebben we ook the capital van Utha bezocht. Een erg mooi gebouw hoog gelegen in de stad.  We zijn hier voor het eerst naar een MC donalds, geweest om wat te eten. Het is in de stad erg warm met een scherpe zon, (34 graden). Gelukkig zitten er geen muggen, een leuk aandenken dat we aan yellowstone over hebben gehouden zijn wel geteld samen182 muggenbulten. Morgen gaan we verder zuidwaarts de drukken stad uit naar Bryce canyon!  

Reacties

Sander A long time ago

Say what!! dat zijn er veel:P en hoe waren de porties bij de Mac? minimaal 1 liter cola of?

Frank A long time ago

Ja, en overal waar je eet wordt of voor niks je drinken bijgevuld, of je kan het zelf bijvullen. Amerikanen drinken veel te veel fris.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!