San Fransisco

Door M. Jonkman - A long time ago Daar zijn we weer. Zondagmiddag zijn we in SF aangekomen, we hebben lekker gedoucht,want dat kon in yosemite niet, daarna met de bus naar de stad gegaan. SF is erg leuk, we hebben de zeeleeuwen gezien bij pier 39 en met de bus over de golden gate gereden. Gisteren weer naar SF. We zijn naar alcatraz geweest. Indrukwekkend en mooi. Daaarna thom en marcel naar het strand en ik heb met lynn geshopt. Lynn heeft haar uggs gescoord! Vandaag vertrekken we naar Carmel. Het is een klein ritje van 2 uur. We blijven daar 1 nacht, dan gaan we door naar LA. Dat is helaas al weer onze laatste bestemming. Time flies, nog flink genieten dus! En pap de hamburgers smaken goed, hooi hebben we nog niet gehad, maar het zou inderdaad smaken, haha. Groeten voor jullie allemal, ook aan opa en TT

Reacties

Astrid A long time ago

haha ik zag jullie zeeleeuwen en dacht; die hebben we in Pieterburen toch ook? maar het zijn zeeleeuwen en geen zeehonden. Ach ja blond he. Ik mis mijn hardloopmaatje wel hoor,Willeke,zonder jou loopt het toch niet zo lekker.Mark zei laatst; ben je nu al terug? nou dat wil wat zeggen.Maar goed genoeg over mij,geniet ze daar en ik geniet een beetje mee via jullie foto's!Knuffels!

PAMADO A long time ago

Voor jullie begint de tijd op
te schieten maar het duurt vast nog wel een tijdje voor jullie alles verwerkt hebben.

Wij verheugen ons op Zondag á.s. dan gaan we naar Soldaat van Oranje.
Nog fijne dagen !!

Vraagje voor Lynn: Wat zijn uggs???

Wilma A long time ago

Wat heerlijk dat je weer lekker kon douchen in SF ! Leuke foto's. En niet blijven hangen op Alcatraz ?......haha. Indrukwekkend zeker allemaal. Peet en ik hebben een heerlijk sauna-dagje achter de rug. Lekker bijgekleurd op de witte plekken. ;-) Have fun ! X Bye.

Petra en Geert A long time ago

Tjonge jonge.... weer een paar leuke steden gezien, met hun bezienswaardigheden. Super Lynn, dat je Uggs heb gescoort, want het scheelt bijna de helft met NL ( en als je terug bent gelijk showen aan opa en oma..!!)
Morgen ga ik met de familie naar Ameland in een kampeerboerderij. Jullie nog a lot of fun in LA en weet loopt je nog een beroemdheid tegen het lijf...!!
See you soon...!! X

Geert A long time ago

Uggs zijn indianen.

DE volger.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!