Zondag 28 juli - Bryce Canyon

Door familie Koopmanschap - 29-07-2013 03:17

Vanmorgen eerst nog even ontbeten bij een restaurantje in Springdale. Daarna op weg naar Bryce Canyon. Daarvoor moesten we eerst een stukje door Zionpark, en daar de afslag nemen richting Bryce Canyon. Onderweg moesten we nog even wachten voor de tunnel. Deze tunnel is nl. zo smal dat als er bussen of campers doorheen moeten de tunnel voor het tegemoetkomende verkeer afgesloten wordt, want die moeten precies in het midden van de tunnel rijden. De tunnel was donker en erg lang. Na ongeveer anderhalf uur kwamen we bij Bryce Canyon City aan, waar onze lodge voor deze nacht is. Maar eerst zijn we gelijk doorgereden naar het park want we waren daar veel te vroeg. In het park zijn we eerst helemaal doorgereden naar het eind en op de terugweg een aantal uitzichtpunten bekeken. Het weer is helaas niet zo mooi. Het regent en er vallen in de verte flinke donderklappen. Bij onze laatste stopplek was het weer droog en zijn we toch nog even een stuk de Canyon ingelopen. Dit pad was soms redelijk steil en je daalde snel de Canyon in en daarna weer naar boven lopen natuurlijk. Je loopt dan echt tussen 'de Hoodoos'. Deze rechtopstaande rotsen worden gevormd door erosie. Daarna zijn we weer teruggereden naar Bryce Canyon City waar we logeren in motel Bryce View Lodge. Prima kamers weer. We zijn nog even gaan zwemmen in het overdekte zwembad aan de overkant van de weg.

Reacties

familie Koopmanschap 29-07-2013 03:21 {{button-15700}}

Het is erg leuk om alle reacties van iedereen te lezen. Leuk ook om te zien dat jullie ons een beetje volgen.
Enne, natuurlijk hebben we geen winst gemaakt in Vegas!

Lieve groeten hier uit The States aan iedereen van
André, Petra, Jurgen, Thomas en Esther xxx

Marietta Beckman Lapré 29-07-2013 21:47 {{button-15782}}


Zo eindelijk eens tijd om op mijn gemak al jullie verhalen te lezen! Wat hebben jullie alleen hoop gezien en meegemaakt zeg!
Gelukkig lees ik ook wel dat jullie af en toe relaxen bij de pool -:)) maar kan me voorstellen dat jullie alles willen zien hoor. Leuke foto's ook! Lekker doorgaan met genieten.
Groetjes,
Marietta
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan