dinsdag 3 juni

Door Aad en Tinie - 03-06-2014 23:38

Aad hoort van een medewerker van de camping dat er 4 grizzly beren rondom het park bivakkeren. We moeten naar het eind van het park rijden en dan is er grote kans dat we er een zien. Maar helaas wij zien  geen grizzly beer. We rijden binnendoor naar Banff en daar staat op een groot bord te lezen dat we niet harder dan 60 km mogen rijden want we gaan over de berenpromenade. 55 km kijken we links en rechts maar jullie raden het waarschijnlijk al ook daar geen beer gezien. We komen in de middag aan op de camping in Banff.  Er is geen laundry, maar we moeten nu toch echt wassen dus rijden we met de camper naar het centrum en zoeken daar een laundry. We hebben ook al dagen geen Wi-Fi  maar bij het winkelcentrum is er wel Wi-Fi dus terwijl de was draait en droogt hebben wij de gelegenheid om ons verslag te schrijven en te laten weten dat alles nog goed met ons gaat.    

Reacties

ellen 04-06-2014 08:41 {{button-21187}}

prachtige natuur en een mooie reis. Wilde even vertellen dat we al 10 tafels vol hebben voor de bridgedrive van 23 juli. heb deze week de mail eruit gedaan. Mensen hebben ook bijna allemaal al betaald. geniet van je reis gr ellen

Willie 04-06-2014 09:13 {{button-21194}}

Hoi Aad en Tinie, ook jullie verslag nu even gelezen en zie dat jullie ook van deze reis weer volop genieten. Wat een prachtige natuur hé. Zal straks vast een mooi album worden. Ik wens jullie nog veel plezier en een goede terug vlucht.
Ps. die extra dekens zijn dan niet meer nodig. :) Xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan