Ongelooflijk mooi

Door A. Hobbel - 12-05-2014 04:34 7 mei Vandaag rijden we naar Page naar de Antilope Canyon we gaan in een open jeep door de woestijn een geweldige belevenis. De gids is ook onze chauffeur, hij rijdt flink door en we worden echt gezandstraald maar we hebben veel lol. Bij de kloof aangekomen vallen we van de ene verbazing in de andere we zien prachtige spiraalvormige rotsbogen de gids helpt ons om mooie foto's te maken. Het is wel jammer dat de zon niet uitbundig schijnt want dan heb je meer kleur. Deze kloof is ontdekt in 1931 door een 12 jarig meisje Sue Tsosie . De Navajo's hebben de vondst jaren geheim gehouden. Dan gaan we de Horseshoe Bend bezoeken het is een hele klim maar een prachtige wandeling. Dan zien we de een van de meest spectaculaire hoefijzer vormige bochten van Amerika. Op de rand van de rotsen heb je een geweldig uitzicht op het water, ongelooflijk mooi. 8 mei We rijden vandaag naar de Grand Canyon een mega grote camping zonder stroom. Sommige zijn een beetje in de stress omdat we niets op kunnen laden. Gelukkig in de wasruimte kan het ook. Dus we drinken wat met elkaar voor het gebouw. En we kunnen weer verder met fotograferen. 8 van ons maken een helikopter vlucht. Spectaculair en onvergetelijk. Dan reizen we met shuttle bussen verder door het park en je kan in en uitstappen wanneer je wil op de aller mooiste plaatsen. 10 mei We rijden vandaag naar Sedona met onderweg prachtige natuur. We willen overal stoppen maar dat lukt haast niet. Het is hier ook echt zaterdag iedereen is vrij en zoekt de vrije natuur op. Sedona is een belangrijke toeristische bestemming van de staat Arizona. Er is niet alleen veel natuurschoon maar ook ballonvaart en jeep tours e.d. heel veel winkeltjes en galerieën (leuk voor de vrouwen) Het klimaat is hier heerlijk dus dit weekend mogen we daar lekker van genieten. De groetjes van ons allemaal.

Reacties

ARIE EN TINY 12-05-2014 10:51


Nou jullie beleven heel mooie dingen
Geniet ervan !!!!

groetjes van ons !!!!

Gerrit en Betsy 12-05-2014 13:30

Mooi om weer jullie reisverslag te lezen. Groetjes Gerrit en Betsy

Aafje en Piet 12-05-2014 14:03

Blijf nog maar een poosje weg, want hier giet het pijpenstelen.
Ongelofelijk lelijk. Verder alles gezond.Ik denk dat Leen en Willie vanuit de caravan kunnen pootje baden in Noordwijk. Hart. groeten van uit een regenachtig Sommelsdijk.

cokkie en piet 12-05-2014 20:13

wat klinkt dat allemaal geweldig,geniet er van en nog hele fijne en goede reis groeten van ons.

Mattie en Leo 14-05-2014 23:42

Fijn dat jullie volop genieten. En dat na een moeizame start vanwege de weersomstandigheden. T.z.t. hopen we ervaringen en foto's uit te wisselen. Tot en met Grand Canyon hebben we veel gemeenschappelijk ondernomen. We zijn benieuwd naar de kust vanaf Los Angeles naar boven. Wij reden vanaf San Francisco enige kilometers direct langs de kust omhoog. We wensen jullie ook de laatste dagen plezierige, mooie dagen. En, een foto van alle campers op een rij lijkt ons vanzelfsprekend. Voor over een week goede reis naar Dobbs Ferry
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan