Los Angeles/ Santa Barbara/ San Simeon/ Marina

Door A. Vrielink - A long time ago

In tegenstelling tot alle vorige berichten is het bewolkt in Amerika. We gaan op zoek naar een basketbal tenue voor Daan. We rijden naar Los Angeles down town omdat we denken daar te kunnen winkelen. Onderweg door de stad schampen we met onze spiegel een auto, ook de spiegel maar kunnen niet stoppen in de drukte van het verkeer. We rijden een woonwijk in om te kijken of we zelf schade hebben maar dit valt mee.....geen krasje. Hier vragen we een heer de weg naar het winkelcentrum, maar hij verwijst ons naar Santa Monica. Een super leuk plaatsje waar we ons dan ook prima hebben vermaakt. Helaas geen tenue voor Daan kunnen vinden. We rijden uiteindelijk iets te laat richting Santa Barbara. We kunnen geen RV park meer vinden. We besluiten bij navragen bij andere campers of we langs de weg kunnen blijven staan. Dit blijkt in een bepaalde wijk te kunnen en is veilig, die campers blijken van zwervers te zijn. 

Santa Barbara bezoeken we het strand, maar helaas is het wat bewolkt. Dus gaan we het dorpje in en bekijken. Geweldig leuk dorpje met veel oude panden. We hopen toch echt nog op wat beter weer en lekker mijmeren op het strand. Misschien morgen. We rijden langs de kust naar San Simeon. Hier komen we op een RV park te staan wat prachtige natuurcamping is en ook zeer gezellig aandoet. Helaas geen douche en wc........dixies. Blijkt dat er te weinig water in die buurt is en dat er commercieel geen water wordt verstrekt. Niet douchen dus. 

De volgende ochtend gaan we vroeg verder om nog even ergens van het strand te genieten, wederom is het niet echt zonnig weer. De reis langs de kust is geweldig! We zien erg veel walvissen en zeehonden, super om te zien. We komen rond 12 uur bij Carmel aan, een heel leuk plaatsje met prachtige huizen en een super strand. Toch maar even een uurtje op het strand gezeten en voetballen. We besluiten maar wat eerder een RV te zoeken want het is erg druk. Dit blijkt ook het geval, want verschillende zijn vol. We komen uiteindelijk in Marina terecht, een RV op een bedrijventerrein. Niet geweldig dus.......maar een prachtig strand, waar we veel zeehonden spotten. Nog twee dagen ........dan gaan we weer naar huis. Gekke gedachte maar ook wel weer fijn om jullie allemaal weer te zien! 

Lieve groetjes van Ard Helga Leon Daan en Silke 

Reacties

pa vrielink A long time ago

weer bedankt voor de verhalen.
Geniet nog een paar dagen en dan een goede terugreis. Groeten van ons

pap & mam Kr. A long time ago

Bedankt voor een mooie
reis vervolg verslag. Wij wensen jullie vooral een voorspoedige thuis reis.
Heel veel liefs.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan