Big Sur - Santa Paula

Door Ria en Gerard de Jong - A long time ago

Wilma en Wouter zijn echt vroege vogels, om 7 uur stonden ze al onder de douche. Ik iets later maar om iets na 8-en reden we. Een schitterende route langs de kust. Jammer dat het weer niet helemaal meewerkt met zware bewolking. De korte broek kan in de kast blijven. De kust is rotsachtig met behoorlijke hoogteverschillen. Het ontbijt gebruiken we met zicht op de oceaan. In een dorpje onderweg hebben we de voorraadkast aangevuld. De komende dagen zullen we niet verhongeren. We naderen Los Angeles. We strijken neer op een KOA-camping in Santa Paula. We bellen maar weer eens met CA. Met de beschikbare WiFi constateren we dat 20 km verderop een vestiging van CA is. We stellen voor om daar morgen de camper van W+W om te ruilen voor een ander exemplaar. De man aan de telefoon reageert niet afwijzend. Morgen om 8 uur maar weer even bellen, zegt hij. Wij besluiten morgen om 8 uur op de stoep te staan van CA. Hopelijk kunnen we een eind maken aan dit ongemak, het beïnvloed te veel de vakantiepret.

Reacties

Ad en Hanneke A long time ago

Fijn te lezen dat jullie genieten, jammer dat de camper van Wilma en Wouter te veel ongemakken geeft.
Hopelijk kan de camper inderdaad omgeruild worden voor een beter exemplaar.
Ik zal duimen voor jullie dat het wat zonniger gaat worden.
Groetjes van ons!

Alex en Yvonne A long time ago

Ondanks dat er geen foto's te zien zijn hebben we gelukkig de beelden van Monterey, Carmel en de 17 mile drive nog op ons netvlies staan dus is het leuk om met jullie mee te reizen via het blog. Hopelijk straks met een andere camper zonder problemen verder. Het mooie weer komt vast als jullie straks de Mojave desert in rijden!

Arie en Ariea A long time ago

Jullie hebben al mooie dingen gezien zo te lezen, inderdaad jammer van de pech met de camper, hopelijk wordt het snel opgelost en kunnen jullie zonder problemen verder.
Geniet verder!!!
Groetjes.

Arie en Ariea A long time ago

En nu toch foto's !!!
Mooi, wat een zeeleeuwen.

Natasha A long time ago

Hopelijk zijn de problemen met de camper verholpen of een andere camper gekregen!? En wat een mooie foto's! Heel veel plezier verder en hoop beter weer!

Groetjes, Natasha
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan