Gilroy – San Francisco

Door Ria en Gerard de Jong - A long time ago

Donderdag 14 mei                          Gilroy – San Francisco

Gisteren waren we net te laat bij het truck en RV wash station om de campers aan de buitenzijde schoon te maken. Dat hebben we vanmorgen maar gelijk om 7 uur gedaan. Aansluitend met een gevulde gas- en benzinetank op weg naar Cruisse America om de campers in te leveren. Dit gaat zonder problemen. Wilma en Wouter krijgen geld terug voor de eerste dagen dat de camper problemen gaf. Met de taxi gaan we naar het Red Roof hotel nabij het vliegveld van San Francisco. Na het inchecken gaan we met de shuttlebus van het hotel naar het vliegveld om de huurauto, een  Chrysler, op te halen. Met de auto rij ik over de Golden Gate Bridge, dat moet je toch ook een keer gedaan hebben. We brengen de middag door in Sausalito, een leuk kunstenaarsplaatsje aan de overzijde van de Golden Gate Bridge. Na het eten rijden we terug om ook nog even door Lombard Street; de weg midden in de stad met de haarspeldbochten, te rijden. Er staan wederom tientallen mensen te kijken en foto’s te maken (en wij maar zwaaien). Daarna hebben we, voor de fun, nog een paar van de zeer stijlen straten gereden. Boven ‘aan de afgrond’ kan je over de neus van de auto niet eens de ‘verharding van de straat zien, zóóóó’ steil. En een geschreeuw achter in de auto maar we hebben ook dat weer overleefd. Daarna terug de auto weer ingeleverd en met de shuttlebus naar het hotel. Zo was het toch nog een leuke dag. Nu nog even de koffers in orde maken voordat we morgenochtend om 5 uur (Ned. tijd 14.00 uur) richting San Francisco International Airport gaan. Via een tussenlanding in Washington DC gaan we door naar Amsterdam.

Groeten, Wilma, Wouter, Ria en Gerard.

Reacties

Corine Ouwehand A long time ago

Tjonge het zit het er al weer bijna op voor jullie. Wat zijn de 4 weken snel voorbij gegaan. Ik vond het leuk om jullie zo te volgen. Veel plezier nog met de terugreis en succes met de jetlag:)

Thian&Danielle&Boaz A long time ago

leuke verslagen en mooie foto's. zo te zien hebben jullie volop genoten! alvast een prettige terugreis en tot gauw!

Ietje A long time ago

Een hele goede reis!

Ietje A long time ago

Een hele goede reis!

Ietje A long time ago

Een hele goede reis!

Kees Kant A long time ago

Wat is jullie reis snel gegaan. Jullie hebben ook elke dag veel ondernomen. Een paar dagen verlangen en relaxen in een hotel zou niet verkeerd zijn. Maar ja, aan alles komt een einde. Plezierige reis en we zijn benieuwd naar de verhalen en foto's

Anton en Dini A long time ago

wat hebben jullie nog een leuke dag gehad,we wensen jullie een hele goede reis.

Gert en Jany. A long time ago

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.Bedankt voor de mooie reisverslagen.Een fijne en goede thuisreis.

Natasha A long time ago

Helaas zit jullie vakantie er op! Was erg leuk om jullie te volgen, en wat hebben jullie een hoop gezien en meegemaakt! Wens jullie een hele goede vlucht terug naar Nederland!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan