Hot Revelstoke 22 juli 2015

Door Fam van der Meer - 23-07-2015 07:13

De WC zit vol, de black button alerts!!!!!!!! Dit betekent de reservoiren legen op de full Hooked place in Hiawata RV Park. Eerst nog maar een bakkie koffie en een warm croissantje. Er is immers wat moed voor nodig om dit ritueel uit te voeren. Het blijkt echter met een camper allemaal iets relaxter te gaan dan met een caravan. Het is een kwestie van de slang van de wc en de slang van de douche in de speciale afvoerput te bevestigen en daarna kunnen de kleppen open. Klus geklaard. Binnen 3 minuten. Het moet niet gekker worden. In principe zou de je hele dag onder de douche gaan staan en is het verplicht je behoefte te doen op je eigen toilet. Checken of het lampje niet boven 2/3 staat en dan gewoon weer doorgaan. Heerlijk, een verademing, doe ons nog maar een paar van die full hooked up places (gelukkig heeft pappa deze allemaal gereserveerd). De navigatie wijst ons de weg wel. Deze heb je overigens echt nodig in Canada. De plekken staan wel aangegeven maar pas op het laatste moment. Hoe hadden we alles anders kunnen vinden. Kaart lezen (welke kaart??), stratenboek (tuurlijk??), aan mensen vragen (welke people???) dat was een onmogelijke opgave geweest… Deze aankoop in Nederland is echt handig geweest. De TOM TOM van Canada op je iPhone waarbij dear Eva ons de weg wijst. Het is een heerlijkheid en je komt nog eens ergens. Vandaag naar de HOT Springs gereden in Revelstoke. Een mooie RV campground met twee warm water baden.  Hier was een bad van 32 en 40 graden. De camera hebben we ook onder water laten filmen dit keer, dus wie weet welke beelden we allemaal gaan tegenkomen (heren af en toe de oogjes dicht….). Uiteindelijk toch hier gedoucht daar ik gister mijn rechterborst en rechterbovenbeen aardig heb verbrand aan de warme straal van de camper. De douche is zo heet, dat er direct een probleem ontstaat als je eerst de verkeerde knop dichtdraait ( in dit geval de koude straal knop). Gloedheet spul komt er uit de douchestraal en je kan niet direct uit de camper rennen door het douchegordijn heen. Wat een happening is dat. Heb je een makkelijke afvoerput, dan heb je weer een te warme douchestraal. De Wifi is helaas ver te zoeken en de trein stopt hier om het half uur maar de plek is surround door hoge bergen. Het is prachtig en je wordt gewaarschuwd voor beren. Zouden we hier onze eerste bear gaan zien tijdens onze hick tocht tomorrow?? We zullen het beleven maar gooien ons rest afval van de wilde rode zalm maar netjes weg zodat er geen gesnuffel vannacht hoorbaar is aan onze camper. Het zou wel een mooi filmpje opleveren, maar ja, we hebben de berenspray nog niet gekocht dus ik neem de gok nog maar niet. Het is hier in de avond wat kouder en de sterrenhemel is enorm. Wat zal ik lekker dromen…..

Reacties

Oop 23-07-2015 08:30 {{button-32015}}

Van ons toch he

Eva 23-07-2015 08:33 {{button-32016}}

Goedemorgen lieve avonturiers,

Lees met spanning jullie leuke verhalen en ben er nu definitief achter dat niet Robin de vlijtige schrijver is maar toch de mama!?!
Op die manier leer ik ook een stuk land en landschap kennen, waar ik nog niet geweest ben. Heb van Canada tot nu toe alleen maar in Montreal geweest wat overigens wel een mooie stad is en kwam daar in de straten veel eekhoorntjes tegen, dus iets kleiner dan de beren die jullie nu hopen te zien, maar heel schattig. en eten uit je hand. Moeten jullie toch maar niet doen met die beren, heb net wat "berenverhalen" gehoord, zijn toch niet zo van die knuffeltjes.......!
Genieten maar zo samen, lieve groet Eva

annakoese 23-07-2015 08:36 {{button-32018}}

ja die beren, lusten ook zalm. pas op bij de rivieren je kan ze zo maar tegenkomen.
wat een belevenissen allemaal.
liefs nanna

oma tootje 23-07-2015 10:12 {{button-32042}}

lieve esmee bedankt voor je leuke mail ,wat hebben jullie al veel gezien,en jij kan nu je schrijvers talent laten zien ,over wat je allemaal mee maakt ,ik lees het graag als je terug bent .
met opa gaat het net als vorige week ,hij slaapt veel.heeft gisteren van de dr een slaappil gehad m,aar heeft vannacht niet geholpen maar werkt nu pas ,na het ontbijt is hij gaan slapen en nu 11 uur slaapt hij nog,maar vanmiddag doen we wel weer een rondje hij heeft ook een pil voor de pijn in z,n buik gekegen misschien helpt die wel,doe de groeten aan je zussen en ik geniet van de verhalen en lees ze voor aan opa ,xxxxoma
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan