18 mei

Door - 20-05-2016 06:48 Vandaag vertrekken we weer uit Gardiner, Montana.Nadat we getankt hebben en LPG hebben laten vullen voor het koken en de verwarming, gaan we op pad. We rijden weer door Yellowstone park naar het zuiden.Bij Canyon Village ligt nog veel sneeuw dat vorige week is gevallen. Maar nu schijnt de zon en is het 18 graden.Onderweg stoppen we nog bij Mudpot, De naam zegt het al, een bassin vol modder wat bubbelt net een modderbad. Alleen een beetje te warm om in te liggen. En het ruikt er heel erg naar zwavel.We stoppen ook nog bij de lower fall. Een waterval van 100 meter die we vanaf een platform bezoeken. Jammer genoeg kunnen we niet naar de upper fall. Die ligt hoger maar de toegangsweg is afgesloten.Zoals vele uitzichtpunten die nog niet bereikbaar zijn. Via de zuiderlijke uitgang verlaten we Yellowstone en rijden we Grand Teton NP in.Een lang uitgrstrekte bergketen. We zien de hoge bergtoppen met sneeuw.Een prachtig gezicht met de zon erop. Uiteindelijk komen we in Jackson Hole aan een westernstadje. Het dankt zijn naam aan de een heverjager David Edward Jackson en pelsjagers die in de vallei op dieren jaagden. En ze moesten de bergen afdalen alsof ze een put 'hole' in gingen. Hier slapen we ook vannacht.

Reacties

cora 22-05-2016 19:49 {{button-38661}}

even van hier een berichtje , wat het weer betreft , af en toe een regen bui van een of 5 , verder schiet het onkruid de pan uit met al die regen , dus ik sta zeker 3 uur per dag ,met mn kont omhoog.
Van daag was er een harley dag van de 010 en chapter . maar door dit on aan trekkelijke weer heb ik mn fiets maar in de garage laten staan .blijf ie schoon ha ha .
Dus toen maar het huis aan kant , en een bakkie in rotterdam gedaan met de zussen .
Ook niet vervelend .
Maar van motorrijden kwam het vandaag dus niet , misschien morgen ,maar ook voor die dag geen mooi weer op gegeven ..
Heb je toevallig nog een 0,25 cent van Montanna voor me of ,Wyoming Utha Oklahoma Ohio , hawaiiiiii , Rode Island ,,en Florida , anders moet ik zelf weer naar de usa om ze te zoeken , ,ook geen straf maar de poen is op ,en mn neefje zou heeeel blij zijn ..

Trouwens ik geniet geweldig van jullie verhalen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan