Met de helikopter over de Grand Canyon

Door Theo & Anita - 17-09-2016 21:34

Gisteren vanuit Flagstaff aangekomen bij de Grand Canyon en dit keer een kort ritje (2 uurtjes rijden). Na het installeren van de camper zijn we naar de South Rim gegaan om de canyon te bekijken. Erg indrukwekkend dit landschap: enorme vergezichten en diepen ravijnen/canyons. In de avond zijn we naar een ander punt gegaan met de shuttlebus om de zonsondergang te bekijken. Viel een beetje tegen, want was zeker niet spectaculair. Terugtocht was erg lang, omdat iedereen tegelijkertijd wilde vertrekken, maar er waren te weinig shuttlebussen.  Maar met een kwartiertje wachten, waren wij ook weer op de terugweg naar de camper.

Vanochtend vroeg opgestaan, want we gaan met een helikopter over de Grand Canyon vliegen! Het was voor Anita de eerste keer in een heli, dus een geheel nieuwe ervaring. Je vlieg heel langzaam om de Grand Canyon, dus je kunt alles prima zien en beter, dan vanaf de zijkant. Het was spectaculair, we hebben zeker geen spijt dat we deze heli-vlucht hebben gedaan. Vanmiddag gaan we nog een ander deel van de Canyon. 

Morgen gaan we weer vroeg weg richting Page en doen we in de middag een Antilope Canyon Tour. 

Reacties

Hans en Marjon 17-09-2016 21:50 {{button-42767}}

Jullie zijn nog geen week weg en wat hebben jullie al veel gezien en gedaan! We genieten van jullie berichten en foto's. Groetjes Hans en Marjon
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan