Spiegeltje, spiegeltje.....

Door Theo & Anita - 01-10-2016 22:13

Vanuit Lee Vining vertrokken naar Yosemite National Park waar we 2 nachten gaan staan in Upper Pines (één van de campings in het NP). De route gaat via de Tioga Road het park in en uiteindelijk via nog een andere weg kom je aan in Yosemite Village.   

Deze weg is smal en vrij kronkelig en onderweg heeft een andere camper onze buitenspiegel aangereden. Deze camper kwam in een bocht ietwat op onze helft en ineens, met een enorme klap, sloeg onze linker buitenspiegel tegen de deur aan. Het glas was vrijwel volledig weg, dus aan de linkerkant geen zicht meer naar achteren. Aan de kant gaan staan en achter de 'dader' aan was geen optie. Veel uitwijkpkekken of parkeerplaatsen zijn niet vlak genoeg om met een camper van 26ft even te stoppen. 

Wat nu? Met behulp van tiewraps en Anita's make-up spiegel hebben we een noodoplossing gemaakt en zijn maar verder gereden naar de camping. Via Road Bear bleek in Yosemite Village een garage te zijn die een noodspiegel monteerde (we waren niet de eerste en zeker niet de laatste met dit akkefietje).

Onze plek op de kamping was super, helemaal achteraan aan de voet van de Half Dome en we mochten zelfs een kampvuur maken en. Dezelfde avond zijn we lekker op de camping gebleven. De volgende dag zijn we eerst met de camper naar Glacier Point gereden met een fantastisch uitzicht over de vallei. Helemaal beneden kon je onze ksmping zien liggen. Weer beneden in de Village hebben we de shuttle bus genomen en zijn het park doorgegaan om onder andere El Capitan te bekijken. 

 

Reacties

Tonny 01-10-2016 22:23 {{button-43133}}

Hallo,
Wat toestand met jullie spiegel dat was schrikken.
Maar het is goed gekomen.
Wat een geweldige reis maken jullie toch.
Ik was vandaag naar Almere daar was bij een woning verkoop van kleding vanaf maat 44, en niet duur.
Daar kwamen heel veel dames op af.
Je planten staan en hangen nog prachtig.
Nou groetjes van ons en nog veel genieten van jullie avontuur.
Doei.
Tonny Karel

Hans en Marjon 01-10-2016 22:51 {{button-43134}}

Wat een schrik, maar uiteindelijk gelukkig weer opgelost. Jullie hebben al heel wat kilometers afgelegd en vast heel veel gezien en veel mooie foto's gemaakt. Fantastisch hoor en hebben jullie nog steeds goed weer? Geniet nog en wanneer komen jullie thuis. Groetjes vanuit een regenachtig Nederland.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan