Toer door de Antelope Canyon

Door Theo & Anita - 19-09-2016 03:13

Vanochtend zijn we vroeg verlokken uit de Grand Canyon, op weg naar Page. Tegen het middaguur kwamen we, na een ritje van bijna 3 uur, aan en melden ons aan bij het Antelope Canyon Tour bureau. Met 14 personen gingen we in een open vrachtautootje naar de canyon. Het was er behoorlijk druk, maar we gingen in een rustig tempo er door heen. Ook werd overal voldoende tijd gegeven om foto's te maken. We hebben onze ogen uitgekeken, wat mooi met allerlei uitgesleten en bochtige rotswanden. Daarbij speelt het zonlicht ook nog een belangrijke rol bij het sfeertje. echt geweldig mooi (bekijk de foto's maar).

Hierna zijn we naar de Horse Shoe Bend gereden, waar je de Colorade rivier in de diepte kunt zien stromen. Een adembenemende hoogte van bovenaf de rotsenrand tot aan de rivier. Daarna doorgereden naar onze camping bij Page met een prachtig uitzicht op Lake Powell en de bergen daarachter. Morgen pakken we weer op en rijden dan naar Monument Valley.

Reacties

Hans en Marjon 19-09-2016 11:48 {{button-42806}}

Lieve vakantiegangers. Weer veel moois op jullie pad. Jammer dat er geen foto is van jullie in het vrachtautootje. Horse shoe bend en Monument Valley zijn wij ook geweest. Ook mooi, zoals eigenlijk allies op jullie fantastische reis. Groetjes van ons. Marjon

fenny 19-09-2016 18:30 {{button-42821}}

Lieve mensen
Prachtige foto's en een leuk verslag.

Gr.Fenny

fenny 20-09-2016 10:38 {{button-42848}}

felicitaties met je verjaardag, Theo!
een volgende leuke tour op het program, vandaag extra leuk.
duidelijk dat jullie genieten en vind de verslagen erg mooi.
liefs van fenny
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan