De voorbereidingen

Door Sandra en Danny - 10-05-2018 14:35

Hallo allemaal,

 

Daar zijn we weer. Klaar voor een volgend avontuur!

 

Vorig jaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Noord-Amerika. Hierbij hebben we bewust gekozen voor een combinatie van steden en natuurschoon. Na de reis was het duidelijk voor ons dat we helemaal overdondert waren door de schoonheid van de natuur. Twee maanden nadat we rerug waren zijn we gaan plannen wat we wilde. Toen hebben we elkaar aangekeken en moet deze trip een echte hike vakantie worden met als absolute hoogtepunten de trails in de Rockies.

 

We hebben bewust gekozen voor locaties in de natuur om maar zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden in parken of natuurreservaten. We vliegen dit jaar naar Vancouver en vertrekken dan direct de wildernis in. Het stadse leven komen we dan 3 weken later weer tefen als we vanaf Calgary terugvliegen. De gehele route kun je vinden op onze pagina met de tussenstop locaties.

 

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Uitbreidingen op ons kleding pakket zijn inmiddeks binnen en we hebben ook een voorbereidingsweekendje gehad in het Sauerland. Niet alleen om lekker te wandeken, maar ook om nieuwe kleding en de nieuwe cameranuit te proberen.

 

Voor nu sluiten we weer af en gaan we nog iets minder dan 3 weken aftellen. Was het maar al 30 mei...!

 

Tot snel!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan