Dag 3, De mooie Grand Canyon

Door Sandra Hogerheide - 19-10-2018 00:35

Even een later bericht, want in het hotel, in de Grand Canyon hadden we geen WiFi..😀😬😀

Vandaag zijn we al vroeg vertrokken, naar de Grand Canyon. Onderweg niet over route 66 gereden, maar wel een leuk souvenier gekocht. Grand Canyon, bestaat uit 2 delen. De North Rim(minder toeristisch) en de South Rim. Wij gingen naar het Zuiden, omdat wij daar overnachten bij de Maswik lodge.. Na een iets kortere rit, arriveerde wij rond 1500 uur.

We schrokken van het temperatuur verschil. Van 20 graden, naar het vriespunt. Gelukkig hadden we goede jacks bij ons tegen de kou en wind. Alleen geen handschoenen, maar al het moois deed ons de pijn , van bevroren vingers snel vergeten.

Meteen gaan zoeken naar de trails, om de machtige Canyon te bezichtigen.  Na een eindje te hebben gelopen en het prachtige uitzicht te hebben aanschouwd, zijn we met de gele bus, richting Hermits Rest gereden. Dit is de uiterste punt, van de South Rim. Je mond valt echt open, van dit prachtige schouwspel. Meteen besloten, om de volgende dag, naar het andere einde, Desert View Drive te gaan, want daar hadden we nu geen tijd meer voor. De diepte van de canyon, is heel moeilijk op foto vast te leggen,  maar we hebben het geprobeerd. Wildlife, hebben we ook nog gezien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Suus 19-10-2018 04:14 {{button-55990}}

Het ziet er werkelijk prachtig uit en zo ontzettend groot. Gaan jullie er ook nog in? Wandelen tussen al die prachtige kleuren, het vallende zijde? Groots, wat zullen jullie genieten.

Rommy 19-10-2018 08:24 {{button-55991}}

Geweldig meiden, wat zullen jullie genieten.
Super om jullie reis zo te kunnen volgen 😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan