Dag 9/10 clearwater

Door Andre van Herk - 10-09-2022 14:54

Het plan om langer in clearwater te bijven is weer veranderd op moment van schrijven gaan we ons klaarmaken om naar Clinton Pines RV Park & Campground in Clinton te rijden. Waarom? Omdat we hier bijna alles hebben gezien en ik slecht tegen stilzitten kan haha.

Maar ook omdat de reis die egenlijk naar whistler zou gaan ongeveer 8 uur rijden zou zijn en dat vinden we allebei een beetje veel 😂 dus hier een dag er af en een tussestop maken. Neeee we hebben niet te strak geplanned want tijdens het rijden genieten we volop echt leuk om samen te doen.
 

Wat we ook samen doen is ziek worden niet mannen ziek maar echt. We hebben niet getest maar weten 100% zeker dat dit covid is geweest. Margriet begon al na 3 dagen en gaf het stokje aan mij over. Een trail lopen zat er de afgelopen dagen niet in, als we een heuveltje op moesten dan waren we allebei kapot en kwamen adem te kort. Nu gaat het beter en we hopen dat het binnen nu en 2 dagen weer helemaal top gaat met ons dus geen zorgen.

Gisteren zijn we nog wel even op pad geweest naar Wells grey national park en hebben daar een aantal watervallen bekeken waar je niet eerst 8 km voor hoefde te lopen 😇 wel zo handig als je geen asem hebt. Wat we beide spectaculair vonden was een kleinere waterval waar zalmen tegenop zwommen. Geen kleintjes nee zalmen van 1 meter lang. Wat een kracht hebben die beesten om tegen zoveel stroming in kunnen zwemmen. 
Ik heb geprobeerd ze vast te leggen maar aangezien ze niet iedere seconde springen was dit nog een uitdaging zie de film. En ik hoor jullie al zeggen pff 1 meter hij is weer eens een verhaal aan het opblazen, geloof me op de film komt het gewoon niet over en ik had niet eens genoeg lucht op mijn verhaal op te blazen.

De zalmen zijn in de vele hoogtepunten die deze trip heeft tot nu toe een nummer 1 het is zo bijzonder om de natuurkracht bedwongen te zien worden door een paar zalmpjes die dan savonds weer heerlijk op je firepit sudderen😜

De watervallen waren ook indrukwekkend natuurlijk, heb nog geen beren gezien en de Grey Whale 🐳 zit ook nog in de pijp. Wat zijn wij gezegend om dit allemaal mee te mogen maken samen hihi 🤪 

Zie filmpje maar eigenlijk moet je het gewoon meemaken.

https://youtu.be/PU9k3YTxpdQ

Reacties

Marleen 10-09-2022 16:17 {{button-66261}}

Jemig hopelijk knappen jullie snel op

Paula en Marcel 10-09-2022 16:40 {{button-66262}}

Fijn dat jullie al weer aan de beterende hand zijn. Verslag en filmpje respectievelijk weer leuk en mooi. Mooie reis weer verder.

André &Yvonne 10-09-2022 19:05 {{button-66265}}

Wat een pech, hopen dat jullie de reis spoedig in goede gezondheid (zo sterk als een zalm) kunnen voortzetten.

Marjo En Martin Smits schouten 11-09-2022 09:03 {{button-66280}}

O dat is balen. Hoop dat jullie weer snel energie opbouwen.

Joost 11-09-2022 23:06 {{button-66299}}

Canadese COVID is blijkbaar ook nog een mogelijkheid met al die frisse lucht en prachtige natuur. We genieten met jullie mee door de fijne berichten. Ga zo door 👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan