Lisa Huis in 't Veld

Lisa raakte tijdens haar eerste Amerika-reis in 2012 verknocht aan de schitterende natuur en toerde sindsdien al talloze malen door de VS (en Canada). Ze deelt haar ontdekkingen in de blogs.

Lisa

Blogs van Lisa Huis in 't Veld

Top Trails: Kalalau Trail

Sun 30 Aug 2015 12:00

De noordwestelijke kust van het Hawaiiaanse eiland Kauai wordt gedomineerd door de Na Pali Coast. De smaragdgroene kliffen, meanderende watervallen en smalle valleien hebben een betoverende invloed. Je kunt het park niet per auto bereiken, maar wel te voet. Bijvoorbeeld via de 17,6 kilometer lange Kalalau Trail (one-way). Maar schrik niet! Je kunt ook een kortere versie van deze wandelroute

Bekijk een camper via Street View!

Fri 28 Aug 2015 9:00

Wil je graag met een camper op pad in Amerika of Canada? Dan vind je het misschien fijn om eerst zo'n camper te bekijken. Op ons kantoor staat daarom een camper ter bezichtiging, zodat je een goed beeld krijgt van deze manier van reizen. De camper is nu ook te bekijken via Google Street View; neem snel een kijkje! Heb je al een camperreis geboekt? Laat je familie en vrienden vast 'jouw' cam

Welkom op onze nieuwe website!

Tue 4 Aug 2015 15:15

Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan deze nieuwe website. De website heeft een moderner uiterlijk gekregen, met veel ruimte voor beeldmateriaal. Zo kom je vast in de vakantiestemming! Ook is er aan de technische kant veel verbeterd. De website is nu beter geschikt voor tablets en mobiele telefoons en het is nu nog makkelijker om een route helemaal naar wens aan te passen.

De tien meest bezochte nationale parken

Mon 3 Aug 2015 12:00

De nationale parken van Amerika trekken jaarlijks miljoenen bezoekers. Voor veel toeristen zijn de parken dé reden om de oceaan over te steken. De Grand Canyon en Yellowstone zijn bekende namen en behoren tot de tien populairste nationale parken van de VS. Ken jij de andere acht ook?

Top Trails: Delicate Arch

Mon 27 Jul 2015 14:00

Met zijn rode rotsen, natuurlijke bogen en ongerepte vormen is Arches National Park (Utah) de ideale bestemming voor iedere natuurliefhebber. Nergens anders op aarde liggen zo veel prachtige bogen zo dicht bij elkaar. De bekendste bezienswaardigheden in Arches zijn de Landscape Arch en Delicate Arch. Wil je een wandeling maken en ben je niet bang om stevig door te stappen? Dan raden we de t

Top Trails: Johnston Canyon

Mon 13 Jul 2015 10:00

Banff National Park is een pareltje in de Canadese Rocky Mountains. Naast turkooizen meren, besneeuwde bergtoppen, dichte naaldbossen en prachtige parkwegen, vind je er de ruige Johnston Canyon. Als je van wandelen houdt, heb je geluk. Er zijn diverse wandelpaden in Banff. Een aanrader is de korte of langere wandeling naar de Johnston Canyon.

Onderhoud Mariposa Grove Yosemite

Thu 9 Jul 2015 10:00

Deze blog is verouderd en wordt niet meer bijgewerkt. Op 6 juli 2015 werd de Mariposa Grove in Yosemite National Park gesloten voor bezoekers. De Mariposa Grove, Yosemites grootste sequoia-boomgaard, ondergaat een grote opknapbeurt en gaat naar verwachting op 15 juni 2018 weer open voor bezoekers. Wil je al eerder graag sequoiabomen zien? Lees dan verder!

4 tips voor omgeving Vegas

Sat 6 Jun 2015 10:51

Midden in de woestijn ligt het grootste gokparadijs van Amerika: Las Vegas. Langs de Strip vind je hotels en casino's in alle soorten en maten, van het luxe Bellagio met zijn dansende fonteinen tot de gondels in The Venetian. Niets is te gek in deze stad. Heb je genoeg van alle spanning en sensatie? Ontdek deze vier topattracties in de omgeving van Las Vegas.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan