Vraag en antwoord: Bezienswaardigheden Amerika & Canada

Welke bezienswaardigheden zijn er in Amerika en/of Canada? Wat mag je echt niet missen tijdens je auto- of camperreis? Op onze website lees je over de bezienswaardigheden in Amerika en Canada. Voor elke (grotere) plaats, provincaal park, staatspark, nationaal park of ander natuurgebied of beroemd bouwwerken staat er een pinpoint op de kaart. Als je daar op klik, zie je de bezienswaardigehden van die plek, voorzien van een foto. Je leest er over musea, uitzichtpunten, mooie wandelroutes en leuke uitjes.

Om je een idee te geven wat je allemaal kunt zien en doen in Amerika en Canada, hebben we informatie verzameld over populaire bestemmingen. Over steden, dorpen en (nationale) parken hebben we een tekst boordevol toeristische informatie en sprekende foto's. Denk aan tips over mooie wandelingen, interessante musea en uitzichtpunten. Ga naar bestemmingen in Amerika of naar bestemmingen in Canada.

Als je in Amerika of Canada meerdere nationale parken wil bezoeken, kan het voordelig zijn om een parkpas aan te schaffen. Lees meer over parkpassen

Een wegenkaart kan handig zijn om je weg te vinden in Amerika of Canada. Je kunt er ook voor kiezen om een navigatiesysteem te huren of mee te brengen, of een navigatie-app op je telefoon te gebruiken. Een Amerikaanse simkaart met een (tijdelijk) data-abonnement kan dan handig zijn. Op de officiële website van het navigatiesysteem zijn die kaarten vaak tegen betaling te downloaden. Reisgidsen zijn een goede aanvulling op de informatieboekjes die je van ons ontvangt. Naast onze gratis boekjes met praktische informatie bieden we ook reisgidsen en wegenkaarten te koop aan. Kijk hiervoor op onze webshop.

Als je bij ons een camper- of autoreis boekt, ontvang je een kaart van de regio die je gaat bezoeken om je route zelf uit te kunnen stippelen. Op de kaart staan belangrijke bezienswaardigheden, maar ook praktische informatie over bijvoorbeeld campings, hotels en het rijden in een camper of auto. Boek je een complete autorondreis met hotels, dan weten wij je route en sturen we je een persoonlijke reisgids toe boordevol informatie over de plekken die je gaat bezoeken. Ook staan er tips in voor onderweg, zoals mooie uitzichtpunten of wandelingen. Boek je bij ons een camper, dan krijg je ook een persoonlijke reisgids van ons. Je kunt deze zelf aanvragen. Hiervoor is een route nodig en eventueel favoriet gemarkeerde campings. Bekijk info over het aanvragen van een persoonlijke reisgids voor camperreizen.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan