Kouchibouguac National Park, New Brunswick

Kouchibouguac National Park, New BrunswickHet Kouchibouguac National Park ligt aan de oostkust van New Brunswick. In het nationale park vind je barrière eilanden, zandduinen, lagunes, zoute moerassen en bossen, dit maakt het een prachtige leefomgeving voor zeevogels en zeehonden. Door de recreatieve activiteiten, zoals fietsen en wandelen in de natuur, komen er elk jaar weer toeristen op Kouchibouguac af.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Osprey Trail

In Kouchibouguac National Park ligt de Osprey Trail, een verborgen pareltje. Niet veel mensen bewandelen deze route, maar het is het zeker waard! Het pad loopt voornamelijk door het bos, maar op sommige locaties loopt het pad langs de kust, hier heb je fantastische uitzichten met een kans om visarenden en Amerikaanse zeearenden te zien duiken voor vis! De route is makkelijk en 5,1 kilometer lang. Let op: in de winter is het handig om sneeuwschoenen te dragen!

Bald Eagle

Watersporten

De rivieren en lagunes zijn fantastisch om te verkennen met een kano, kajak of roeiboot. Het rustige water zorgt ervoor dat ook beginners hier goed het water op kunnen. Peddel bijvoorbeeld naar de bekende 'leaning red pine tree', deze dennenboom groeit vanuit een klif horizontaal over de rivier!

Bald Eagle

Kouchibouguac red chairs

Ben je op zoek naar een plek waar je al je zorgen even kan vergeten? Dan moet je de 'Kouchibouguac red chairs' vinden! Door het park heen staan verschillende rode stoelen, de één makkelijker te vinden dan de andere. De stoelen staan op negen verschillende locaties, alle locaties zijn rustig met een prachtig uitzicht, zo kom je even volledig tot rust.

Bald Eagle
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!