Cameron Trading Post RV Park Cameron, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cameron Trading Post RV Park
466 Hwy 89
Cameron Arizona 86020
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.848300934, -111.431999207

Telefoonnummer:
+1-928-679-2501

Website:
http://www.camerontradingpost.com

E-mailadres:
reservations@camerontradingpost.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen

Overige faciliteiten

Een grote door indianen gerunde winkel.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 13-04-2019 door

RV park aan de overkant van de winkel. ‘s Morgens op weg naar de Grand Canyon hier een plek gereserveerd. Het reserveren doe je in de winkel. De GC ligt op 30 mijl afstand. Daar was het behoorlijk druk en met veel geluk een plaatsje op het Parkeer terrein weten te bemachtigen, toen er een klein vrachtautotje weg reed. Een prima RV park om de GC te bezoeken.

Kosten per nacht: $35

door op 13-06-2015

Camping zonder "restrooms". Direct aan een drukke doorgaande weg. De zeer grote winkel met (Indianen) souvenirs incl Indiaans restaurant (waar geen alcohol wordt geschonken) is zeer commercieel. Het is geen camping om meerdere dagen door te brengen.

door op 20-05-2015

Qua voorzieningen erg weinig (enkel hookup) voor 25 dollar. Winkeltje aan de overkant is nog wel leuk om even te kijken. Verder weinig te beleven, geschikte doorreis camping tussen page en de grand canyon.

door op 20-05-2014

Een plek om te stoppen als je lang hebt gereden, moe bent en water en electra nodig hebt. Er zijn geen douches en toiletten en geen wifi. De tradingpost en motel zijn een historic site en aardig om te bekijken. Prijs voor water en elctra site is $25.

door op 20-10-2013

Het Cameron Trading Post Hotel en de winkel zien er fantastisch uit, maar de camping aan de overkant van de weg is dat niet. Er is helemaal niets, zelfs geen sanitair. En je betaalt wel $27 voor 2 personen met een camper in 2012.

door op 01-08-2013

We wilden naar een camping in de Grand Canyon, maar omdat het donker werd en we nop op zoek moetsen toch maar neergestreken op Cameron. vriendelijk geholpen en blij dat we konden slapen na een lange reis. Full hook- up en voor de rest niets, ook geen toilet/douche dus. Was voor ons voldoende.

door op 01-08-2012

Een RV park zonder ziel. Full hookup. Voor het overige een troosteloze 'parking'. Enige voordeel: vanaf hier nog een uur rijden naar ingang van Grand Canyon.

door op 26-07-2009

Handige camping om daarna vroeg in de Grand Canyon te zijn. Geen sanitaire voorzieningen op de camping. Wel electra en water aansluitingen. Direct aan de doorgaande weg.

door op 06-07-2009

Stelt niks voor, maar kost ook niks. Leuke uitvalsbasis als alles in de grand canyon dicht of vol is. ons cijfer (gemiddeld van 4 volw.) 5,4

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan