Oscar Scherer State Park Osprey, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Oscar Scherer State Park
1843 South Tamiami Trail
Osprey Florida 34229
Verenigde Staten

GPS-locatie:
27.1702857, -82.4757095

Telefoonnummer:
+1-941-483-5956

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Oscar Scherer Statepark heeft ook een campground met erg mooie plekken aan een riviertje. Je kan er tevens wandelen op uitgezette paden. Daarnaast is er een meertje met zandstrand waar je mag zwemmen.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Toiletten
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

Dagelijkse Ranger activiteiten Meertje om in te zwemmen Verhuur van canoes Wifi in community center Ruime plekken met stroom en water Veel plekken aan de rivier Sites beschut en privé


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 40 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 15-03-2022 door

Mooie plekken in het groen. toiletgebouwen prima voor elkaar. wandelingen vanaf de camping naar en rond lake Osprey.

Kosten per nacht: $39.62

Bezocht op 20-07-2018 door

Bezocht met Cruise America 30ft camper met 2 volwassenen en 2 kleuters. Echte natuurcamping met basic voorzieningen midden in tropische omgeving. Op de camping is op zich weinig te beleven behalve wandelen en vissen. Er is een zwemvijver waarin je mag zwemmen maar voor eigen risico, met een groot bord met een krokodil erop. Wij zijn 2 nachten gebleven en twee keer naar Siesta Key Beach gereden (gratis parkeren, eigenlijk geen RV toegestaan maar gewoon gedaan), erg mooi (volgens trip advisor het mooiste strand van de USA)! Ook nog even naar Sarasota gereden, maar daar konden we niet veel bijzonders vinden.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 22-03-2018 door

Ook weer een geweldige campground midden in een natuurpark. Plekken in het bos bieden veel privacy. Toiletten schoon, douches was verouderd. Jammer genoeg waren we hier maar voor 1 nacht.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 21-07-2017 door

We zijn hier één nachtje geweest met de camper van (25 ft.) Als uitvalsbasis om de volgende ochtend vroeg “the deep hole” in het Myakka State Park te bezoeken. Vriendelijk ontvangst bij de receptie Een vreselijk mooi park. Je merkt niet dat je buren hebt, want de staanplaatsen zijn ruim en afgescheiden door grote groene hagen. Overal waarschuwingsborden voor de krokodillen en overstekende schildpadden. Wij hadden niet vantevoren gereserveerd, bleek ook niet nodig, er was genoeg plaats. Zorg wel voor een zaklamp voor een veilige wandeling naar het toiletgebouw, want er is weinig tot geen verlichting op de camping. Toiletten en douches zijn niet luxe, afgescheiden door een gordijntje. Niet hinderlijk.....

Kosten per nacht: $35

door op 05-08-2015

Onverwacht mooie campground met ruime plekken met veel privacy, midden in de natuur. Daarnaast op 5 minuten de Walmart en op 10 minuten het strand. Een superplek!

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!