Turtle Beach Campground Sarasota, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Turtle Beach Campground
8862 Midnight Pass Rd
Sarasota Florida 34242
Verenigde Staten

GPS-locatie:
27.2200272, -82.5156653

Telefoonnummer:
+1 941-861-2267

Website:
Bezoek

E-mailadres:
turtlebeachcampground @scgov.net


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Watervul- en dumpgelegenheid aanwezig.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-04-2022 door

Het is een kleine campground. Het is eigenlijk een laantje naar het strand met aan beide kanten campingplekken. Wij stonden op plek 44. Helemaal aan het begin naast de weg. We hadden bij aankomst onze bedenkingen over de plek, de host zei dat we morgen anders even naar het kantoor moesten gaan voor een andere plek als deze niet beviel. Maar het was prima. In de nacht is het muisstil en heb je niet door dat je vlakbij de weg staat. Je loopt het gezellige laantje af en je zit al aan het strand. Echt ideaal. Het sanitair gebouw is schoon en je krijgt een code om naar binnen te kunnen. De deuren van de wcs en douche hokjes zijn erg laag. Als je langs loopt kan je er zo overheen kijken. Echt een prachtig plekje, aanrader. Ook goede en gratis wifi op de camping.

Bezocht op 23-12-2019 door

Heel charmante kleine camping aan het strand. Wij hebben hier 2 nachtjes gestaan. Aan de overkant van de weg zit een leuk restaurant met heerlijke key lime pie :). Er rijdt een gratis trammetje van de camping naar het stadje.

Bezocht op 18-04-2019 door

Kleine camping met ruime plekken op een prachtige plek vlak aan zee. Je kunt met een gratis trammetje naar het centrum van Siesta Key om te winkelen of iets te eten of naar een van de drukkere stranden. Wij waren hier maar 1 nachtje en hadden heel veel spijt dat we niet wat langer konden blijven.

Kosten per nacht: $69

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan