Green River State Park Green River, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Green River State Park
Green River Boulevard
Green River Utah 84525
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.98911909, -110.150760412

Telefoonnummer:
+1 435-564 3633

Website:
Bezoek

E-mailadres:
erin@icampgreenriver.com


Vanaf 4 maanden voor aankomst boekbaar. Meeste plekken hebben een partial hook-up. Douches aanwezig. Watervul- en dumpgelegenheid.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Geen hook-up plaatsen
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Winkel

Overige faciliteiten

Ligt bij een golfbaan.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 53 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 22-07-2022 door

Je kunt niet zitten aan de rivier. Toiletgebouw was redelijk, douches waren niet schoon. We dachten dat we naast het water stonden, maar er zat een hek voor. Voor een doorreiscamping oké.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 02-11-2019 door

Mooi en rustig gelegen camping aan de Green River. De meeste plekken hebben alleen elektra. Mooie ruime plekken met genoeg privacy en schaduw. Schoon sanitair: douches en flush toilets. Er loopt een spoorlijn langs de camping maar daar hebben we geen last van gehad.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 22-09-2019 door

Een parkachtige camping aan de rivier en naast een golfbaan. De golfbaan ligt eigenlijk in een hoefijzervorm om de camping heen. Verharde plaatsen. Schoon sanitair. Douchehokjes. Plekken hebben elektriciteit en water. Centrale dump. Wij hadden plek 12: prima. Een fijne, schone, rustige doorreiscamping.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 26-09-2018 door

Prijs voor plek met water+elektra voor 2 pers. Prachtig aangelegde campground met zeer ruime plekken. Dumpstation aanwezig. Sanitair (wc + douches) schoon en goed. Om camping ligt golfterrein heen. Redelijk dichtbij loopt het spoor en die trein hoor je goed. Twee maal gehoord 's nachts. Van verkeerslawaai daarentegen geen enkele last. Het Powel museum in Green River is de moeite van het bezoeken waard.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 03-09-2017 door

De eigenaren hebben deze camping begin 2017 overgenomen. Het is een potentieel pareltje maar wij, zelf campingeigenaren, vonden dat er nog maar bitter weinig aan gedaan was. Jammer, want het kan echt iets moois worden en hopelijk doen ze daar ook alles aan. De receptie was dicht toen we in de middag aankwamen en we moesten telefonisch contact opnemen voor er iemand verscheen. Niet erg verwelkomend dus.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 17-05-2016 door

De camping ligt 3 km voorbij de Quarry Exhibit Hall van het Dinosaur National Monument aan de Green River. Mooi aangelegd, ruime plekken, vriendelijke ontvangst. Alleen al het idee dat de heuvelwand aan de overkant nog boordevol met dino's zit, maakt ons blij! Vergeet niet de weg helemaal af te rijden naar de Indiaanse rotstekeningen (zelfs vanaf de weg goed te zien) en het huisje van Jossie Basset Morris.

Kosten per nacht: $18

door op 05-08-2015

Geweldig mooi gelegen camping in een soort oude boomgaard. Plaatsen ver uit elkaar, geeft veel privacy. Geen Wifi. Camping ligt een beetje midden op een golfbaan. Sanitair is goed. Grote nadeel is de spoorlijn. Ook snachts rijden er treinen en die lijken door je camper te rijden.

door op 07-08-2013

Erg mooie camping met veel grote bomen en dus voldoende schaduwplekken. Ruime plekken met mooi groen gras en geasfalteerde plekken voor de camper. Nette toiletruimtes alleen helaas zonder airco waardoor vooral de doucheruimtes erg heet waren. In het ene toiletgebouw kun je de temperatuur van de douche niet zelf regelen en die was erg heet. Redelijke prijzen, $18 zonder stroom en $25 met (2013). Heerlijk rustige camping, mooi gelegen aan de Green River waar we met veel plezier gestaan hebben!

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!