Horsethief Campground Moab, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Horsethief Campground
BLM 340
Moab Utah, 84532
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.583535565, -109.812664513

Website:
blm.gov/visit/horsethief-campground

E-mailadres:
utmbmail@blm.gov

Aanvullende informatie:

Horsethief Campground is located on Highway 313, 12 miles from the junction of Highway 191.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

The campground has 56 sites, including many sites adequate to accommodate large RVs. It is close to Dead Horse Point State Park and the Island in the Sky District of Canyonlands National Park. Campsites are available on a first-come, first served basis.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten

Overige faciliteiten

First come first serve.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 20 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 12-04-2023 door

Camping die niet van te voren te reserveren is, dus first serve principe. Daarnaast is het een camping die wordt beheerd door de National Park Service (NPS) en dus zijn de voorzieningen basic, als in alleen toiletten. Verder is er de mogelijkheid om vuurhout op de camping te kopen en is er een vuurkorf op elke campingplek aanwezig. Maar zoals je gewend bent bij NPS campings is de omgeving geweldig. De camping ligt op zo'n 20-30 minuten rijden buiten Moab, in de richting van Canyonlands National Park en Dead Horse State Park. Een perfect uitvalbasis dus om al twee van de drie bekende parken in de buurt te verkennen. Daarnaast is ook Arches National Park niet ver rijden (10-15 minuten). s'avonds is het er heerlijk rustig en heb je een hele goede kans om veel sterren te kunnen zien. Omdat je nog wel enigzins ver buiten Moab verblijft is het wel aan te raden daar eerst boodschappen in te slaan.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 02-10-2017 door

Omdat deze camping niet te reserveren is waren we al in de ochtend hier (op weg naar Canyonlands NP). Schitterende grote plekken en mooi uitzicht. De toegangsweg was niet al te best maar dat kwam omdat ze de dagen ervoor ontzettend veel regen hadden. Wij kwamen hier aan in een sneeuwstorm. Alleen een simpele maar zeer schone wc. Verder goed verzorgd.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 16-09-2017 door

Dry camping, maar voldoende (en niet stinkende) latrines. Boven op de berg in the middle of nowhere, dus prachtig uitzicht en dicht bij Canyonlands NP en Dead Horse Point. Ook Arches NP is prima te doen vanuit hier.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 16-06-2017 door

Envelopjes camping, heel mooi uitzicht hadden wij, lekkere ruime plaatsen met privé picknick bank en vuur/bbq plaats, lekker dicht bij Dead Horse Point. Meer hebben wij niet nodig immers alles aan boord als je met een camper op pad bent.

Kosten per nacht: $15

door op 05-08-2015

Dit is een mooie primitieve camping net buiten Canyonlands en Dead Horse Point State Park (waar de campings vrijwel altijd vol zijn). Goedkope camping met een aardige eigenaar die ons gratis openhaard-hout kwam brengen. Door de afgelegen locatie hadden we een mooie sterrenhemel.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan