Hal Canyon Campground Moab, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Hal Canyon Campground
Hal Canyon Campground Road
Moab Utah 84532
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.6409349, -109.4774111

Telefoonnummer:
1-435-259-2100

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Vanuit Moab de 191 N, voor de Colorado rivier rechtsaf de UT-128 oprijden.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Devils Garden in de Arches zit het hele jaar vol. Als je niet reserveert kun je terecht op een aantal kleine campgrounds langs de UT-128. Hal Canyon Campground ligt aan de UT-128 op 6.5 miles van de kruising Highway 191. Vanuit Moab de 191 N, voor de Colorado rivier rechtsaf de UT-128 oprijden. Kost 15 Dollar per nacht. Geen elektriciteit en water. Toilet is eenvoudig. Je zit midden tussen de bergen met een heel mooi uitzicht op de Coloradorivier. Met de auto is het een klein half uur rijden naar N.P. de Arches.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 04-08-2019 door

Prachtig gelegen campground in een brede kloof aan de Coloradorivier. Heel basic, behalve een toilet geen voorzieningen. Erg rustig. Ca. 20 minuten rijden van Arches NP.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 08-10-2016 door

Niet deze camping precies bezocht, maar 1 van de 8 aan de rivier. Enorm druk; we hadden geluk dat er nog een plekje was. Dat uiteindelijk beide nachten gedeeld met een tent, maar dat was prima te doen omdat het ruime plekken waren. Geen last van elkaar, en iemand anders ook nog geholpen. Tot in de avond kwamen er nog mensen plek zoeken op de camping, ook van mensen gehoord die maar ergens aan de kant gingen staan omdat er nergens meer plek was. In het dorp zelf leken ook alle campings vol. Vanaf deze camping half uurtje rijden naar Moab en naar ingang Arches. Wel heel mooi plekje aan de rivier en dus grote, ruime plekken.

Kosten per nacht: $18

Bezocht op 17-05-2016 door

Zeer fraai gelegen, langs de Colorado, in een Canyon, zeer ruime plekken. Rustig. Alleen toiletten aanwezig. Bij de kruising naast de brug, net buiten Moab, is een voorziening met toiletgebouw waar water getapt kan worden. Langs de rivier, zowel vanaf Moab gerekend voor de brug rechts, als na de brug links, liggen 11 primitieve campings, waar je na 7.00 uur in de ochtend een plek moet zoeken. Wie het eerst komt, het eerst maalt. De ligging en de soort plek kan flink verschillen. Winkels in Moab. Afstand tot Arches; anderhalve kilometer na de brug. Hal campground: ongeveer 10 km tot de brug.

Kosten per nacht: $15

door op 05-08-2015

Eenvoudig kleine camping (11 plaatsen) met alleen een toilet.15 Dollar per nacht. Zelf inschrijven. Enkele plekken voor een 25 ft RV. Omdat het vaak erg druk is in de omgeving is dit een camping vanwaaruit je de Arches kunt bezoeken. Ongeveer een halfuurtje rijden. Er zijn een 7-tal van deze campings langs de rivier. Dus even zoeken waar nog plek is.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!